16 yaşında sakal nasıl alınmalı?

16 yaşındayım. Normalde sakallarımı makine ile alıyorum ancak 2-3 güne hemen çıkıyor ve belli oluyor sevmiyorum. Jilet almadım şu anlık. Permatikle denesem bir şey olur mu? Temiz bir görünüm istiyorum. Makine temiz almıyor. Ya da makine ile alıp permatikle üstünden geçsem bir şey olur mu? Cevaplarınızı bekliyorum. Ayrıca yüzdeki kılları da nasıl almam gerek?

Jilet vurma aşırı kötü gür ve hızlı çıkmaya başlar yetişemezsin. Kimyasalda çok kullanma istersen iyi bir şey değil sıfırlayan bir makine al istediğin gibi olur.

Tüy dökücü veya Ağda işe yaramaz mı?
İşe yarayabilir da hiç doğru olmaz bence. Jilet kullanıyorum ben ve çok da kalınlaşmadı şu ana kadar. Bence makine ile almaya devam et. Zaten zamanla sakalın gürleşecek ve çoğalacak. O zaman jilete geçebilirsin.
Doğrudur. Bu yaşta çıkması anormal bence. Keşke çıkmasaydı. Normalde olması gereken daha ilerleyen yaşlarda çıkması. Maalesef genetik.
Ergenlikte normal çıkması. Bende 13,14 yaşımda yavaş yavaş tüy gibi çıkmaya başladı. İlk çene bölgesinde sonra favori kısımlarında çıktı ama herkeste farklı olabilir. Görüntüsü hoşuna gitmiyorsa makine ile kesmeye devam et. Jilet ucunu küt bıraktığı için kalın gözüküyor onun dışında bence jilet kullanmak daha kolay.

Fakir glidy tıraş makinesi var onunla alıyorum da bir sürü ayarı falan var ne olduğunu bilmiyorum başlığı falan var. Acaba ben mi yanlış alıyorum? Doğru ayar ne olmalı?

En güzeli ne yap biliyor musun berberine git sakal bıyık tıraşı de berberin keserken onun eline bak nasıl kesiyor diye veya babana söyle babalar bu işin ustası. Makineden kaynaklı da olabilir dediğin model güzel.

En güzeli ne yap biliyor musun berberine git sakal bıyık tıraşı de berberin keserken onun eline bak nasıl kesiyor diye veya babana söyle babalar bu işin ustası. Makineden kaynaklı da olabilir dediğin model güzel.

Hocam bu tıraş makinesi var. Ben almayı zaten biliyorum da ayarı yanlış yapıyorum gibi geliyor çevirmeli bu nasıl olduğunu bilmiyorum babam da karşı sakallarımı almaya falan. Sorunca bilmiyorum diyor.

Bende 16 yaşındayım senle aynı problemi yaşıyodum makine düzgün almıyordu. Jilete geçtim daha temiz alıyor. Sakallar biraz daha gür çıkar diyolar doğru mu bilmem. Haftada en az bir kere alınca sıkıntı çıkmıyor çok bende.

Hocam bu tıraş makinesi var. Ben almayı zaten biliyorum da ayarı yanlış yapıyorum gibi geliyor çevirmeli bu nasıl olduğunu bilmiyorum babam da karşı sakallarımı almaya falan. Sorunca bilmiyorum diyor.

Cildine zarar verirsin diye korkuyor büyük ihtimalle :D berberinin kestiği makine daha iyi kesiyorsa onlardan alabilirsin berberler kullandığı makinelerin sifirlarini satabiliyorlar.

Ağda veya tüy dökücü sakın kullanma. Bunlar tıraş için kullanılmaz. Onun için üretilmediler. Jilet veya makine ile tıraş olmanı öneririm. Zaten genetik olduğunu söylediğin için, jilet ile almanı öneririm. İstediğine daha yakın. Makineye göre daha etkili.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı