Kayra342727
Hectopat
Anormal değil normal, benimde her 2 günde bir çıkıyor.Doğrudur. Bu yaşta çıkması anormal bence. Keşke çıkmasaydı. Normalde olması gereken daha ilerleyen yaşlarda çıkması. Maalesef genetik.
Anormal değil normal, benimde her 2 günde bir çıkıyor.Doğrudur. Bu yaşta çıkması anormal bence. Keşke çıkmasaydı. Normalde olması gereken daha ilerleyen yaşlarda çıkması. Maalesef genetik.
16 yaşındayım. Normalde sakallarımı makine ile alıyorum ancak 2-3 güne hemen çıkıyor ve belli oluyor sevmiyorum. Jilet almadım şu anlık. Permatikle denesem bir şey olur mu? Temiz bir görünüm istiyorum. Makine temiz almıyor. Ya da makine ile alıp permatikle üstünden geçsem bir şey olur mu? Cevaplarınızı bekliyorum. Ayrıca yüzdeki kılları da nasıl almam gerek?
İşe yarayabilir da hiç doğru olmaz bence. Jilet kullanıyorum ben ve çok da kalınlaşmadı şu ana kadar. Bence makine ile almaya devam et. Zaten zamanla sakalın gürleşecek ve çoğalacak. O zaman jilete geçebilirsin.Tüy dökücü veya Ağda işe yaramaz mı?
Ergenlikte normal çıkması. Bende 13,14 yaşımda yavaş yavaş tüy gibi çıkmaya başladı. İlk çene bölgesinde sonra favori kısımlarında çıktı ama herkeste farklı olabilir. Görüntüsü hoşuna gitmiyorsa makine ile kesmeye devam et. Jilet ucunu küt bıraktığı için kalın gözüküyor onun dışında bence jilet kullanmak daha kolay.Doğrudur. Bu yaşta çıkması anormal bence. Keşke çıkmasaydı. Normalde olması gereken daha ilerleyen yaşlarda çıkması. Maalesef genetik.
Fakir glidy tıraş makinesi var onunla alıyorum da bir sürü ayarı falan var ne olduğunu bilmiyorum başlığı falan var. Acaba ben mi yanlış alıyorum? Doğru ayar ne olmalı?
En güzeli ne yap biliyor musun berberine git sakal bıyık tıraşı de berberin keserken onun eline bak nasıl kesiyor diye veya babana söyle babalar bu işin ustası. Makineden kaynaklı da olabilir dediğin model güzel.
![]()
Fakir Glidy Tıraş Makinesi Erkek Bakım Seti Saç Sakal Kesme Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Fakir 1-3 Glidy Tıraş Makinesi Erkek Bakım Seti Saç Sakal Kesme Yok Kuru Resmi Distribütör Garantili Şarj yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Hocam bu tıraş makinesi var. Ben almayı zaten biliyorum da ayarı yanlış yapıyorum gibi geliyor çevirmeli bu nasıl olduğunu bilmiyorum babam da karşı sakallarımı almaya falan. Sorunca bilmiyorum diyor.
Yüzünü tahriş edersin gözüken kıl köklerini alamazsınMakine ile alıp üstünden jiletle alsak olmuyor mu yani?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.