Klassegear Tiger vs Wraith Blade Y

Nasıl beğendin mi longtenge göre, onu da sipariş geçeyim denerim olmadı.

Beğendim hocam Longteng'e göre hızlı ve biraz daha pürüzsüz bir yüzeye sahip.

Ekstra olarak da hocam bu longtengde X ekseni ve Y ekseni farkını mouse yazılımı ile çözebiliyorum. WLmouse yazılımında X ve Y DPI ayrı ayrı ayarlanıyor.
 
Beğendim hocam Longteng'e göre hızlı ve biraz daha pürüzsüz bir yüzeye sahip.

Ekstra olarak da hocam bu longtengde X ekseni ve y ekseni farkını mouse yazılımı ile çözebiliyorum. WLmouse yazılımında X ve Y DPI ayrı ayrı ayarlanıyor.

X ve Y DPI nı değişme ikisi de aynı kalsın, mouse pad zaten onu ayarlıyor. Bu arada tang dao Balanced/Control yani dengeli fakat Control'e kaçan bir padmiş iptal ettim, SOA Speed verdim, bende açıkçası Klasse MPC480 sipariş verecektim siyah outlet de var yenileri üretilmiyor dursun köşede diye.

Fakat hocamda çok önerdi onun hatrına bir Speed verdim. Tang Dao SR modeli daha sert hybrid tarzı olduğunu söylüyorlar. Fakat MPC480 de bahsettim birçok tıkanıklığı açtı, aim olarak, longteng kadar net atışlar yapamıyorsun fakat Speed de oynamak nedense çok keyifli geldi bana. Çift pad kullanırım Longteng Klasse ve SOA Speed beğenirsem.
 
X ve Y DPI nı değişme ikisi de aynı kalsın, mouse pad zaten onu ayarlıyor. Bu arada tang dao Balanced/Control yani dengeli fakat Control'e kaçan bir padmiş iptal ettim, soa Speed verdim, bende açıkçası Klasse MPC480 sipariş verecektim siyah outlet de var yenileri üretilmiyor dursun köşede diye.

Fakat hocamda çok önerdi onun hatrına bir Speed verdim. Tang dao sr modeli daha sert hybrid tarzı olduğunu söylüyorlar. Fakat MPC480 de bahsettim birçok tıkanıklığı açtı, aim olarak, longteng kadar net atışlar yapamıyorsun fakat Speed de oynamak nedense çok keyifli geldi bana. Çift pad kullanırım longteng Klasse ve soa Speed beğenirsem.

Hocam bende aynısını yaptım soa Speed ve longteng evde ikisi de dursun zararı olmaz yani bence.
 
@kaans0 @Teacher80
Pad geldi Wraith SOA Speed, çok keyili bir pad, bana MPC480den daha kontrollü geldi hocam. Belki ATK Apex E-spor modu açık şuan öyle denedim daha keyifli ve smooth yapıyor onu kapayınca mouse hareket hissiyatı daha kesin. SCR Taban ve taban sertliği kesinlikle klassse nin ürünlerine göre çok daha yumuşak. Sanırım main bu kalacak klasse longteng sipariş geçmem herhalde daha şuanlık ön izlenim kullanım beğendim speed pad keyifli bide nedense. Tıkanma kısıtlama yok.
 
Pad geldi Wraith soa Speed, çok keyili bir pad, bana mpc480'den daha kontrollü geldi hocam. Belki ATK Apex e-spor modu açık şu an öyle denedim daha keyifli ve smooth yapıyor onu kapayınca mouse hareket hissiyatı daha kesin. Scr taban ve taban sertliği kesinlikle klasssenin ürünlerine göre çok daha yumuşak. Sanırım main bu kalacak Klasse Longteng sipariş geçmem herhalde daha şu anlık ön izlenim kullanım beğendim Speed pad keyifli bir de nedense. Tıkanma kısıtlama yok.

Hayırlı olsun hocam, MPC480 denemedim fakat Longteng'e göre daha yumuşak yüzeyi de daha iyi geldi bana Speed güzelmiş onu anladım main benim de bu artık.
 
Hayırlı olsun hocam, MPC480 denemedim fakat Longteng'e göre daha yumuşak yüzeyi de daha iyi geldi bana Speed güzelmiş onu anladım main benim de bu artık.
Wraith kullanan kesim çok kötülüyor e-spor tayfasınıda bunlar onlara göre kötü ise, acaba kullandıkları artisanları yurt dısından getirebilirsem denemek isterim. SCR Taban Wraith SOA fakat, Klasseye göreye baya yumuşak ondan dolayı kontrol kısmında daha iyi, tabiri caizse tahta gibi klasse fakat hybridde güzel iş yapıyor. MPC480 de fakat bu mouse ayarlarında denemedim 8K ve Apex E-sport mode ekstra sensör gecikmesini çok fazla düşürüyor aşırı smooth hareket hissiyatı oluyor, Speed padı daha kullanılabilir hale getiriyor. Belki ondan da kontrollü gelmiş olabilir bana MPC480 e göre.

Oda güzeldi kesinlikle, mesela onda dikey daha az kayması benim için avantaj zaten pad hızlı ama X çok fazla kayınca hocamın dediği gibi bir tık sapıtıyor aim. Yukarı aşağı fiziksel olarak bilek rotasyonu yapamıyoruz koldan yaptığımız için, şuan SOA Speed de Y eksen farkını direkt rahatlığını hissettim, X de yani sağa solda zaten problem yok. Ama Speed sanırım benimde yıllardır addison,steelseries kullanmışız. A4tech mouse padleri vardı plastik onda oynardı kuzenim :) Steelseries QCK CS,Valo da bence hala iyidir yada kontrol yapıda bir pad Tactical FPS dediğimiz, One shootlarda iyi olabilir. Ama alıştığında Speed ilede bu oyunlar oynanır diye düşünüyorum. Keyifli çok tıkandığım tüm pozisyonlarda ekstra play yapmanı sağlıyor.

Bu biraz da oyun tarzına bağlı ben agresif ve rushlamayı sevdiğim için, stabil pozisyonda aim koyup 2 saat bekleyen tip değilim onlara belki daha kontrollü pad iyi olabilir de, zaten sürekli sıcak temasdayız :) ne kadar kontrollü dengeli hız olursa benim açımdan daha iyi. Bu işin sonu yok ama ben noktayı koydum bu padde bir kaç kişi ile tanıştım özel gardrop gibi askılık yapmışlar onlarca padler :)
 
Bu işin sonu yok ama ben noktayı koydum bu padde birkaç kişi ile tanıştım özel gardrop gibi askılık yapmışlar onlarca padler.

Hocam kendi evime çıkınca o pad askılığını yapmak isterim. 3-5 tane olsa bile ayrı bir hava katar odaya.
 
Ben 2 hafta SoA Pro Speed denedim ve değiştirme talebi oluşturup Hybrid olan ile değiştirdim gelmesini bekliyorum. Sadece CS oynuyorum QCK Edge'den geçmiştim ama mümkün değil alışamadım Speed'e. Aimim bozuldu resmen. Bakalım Hybrid nasıl olacak.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı