E8500 ve GT9600 Sistem

xLoganx

Hectopat
Katılım
7 Ekim 2016
Mesajlar
89
Yer
İzmir/
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Başlıktaki gibi toplayacağım sistem nasıl? 8 GB DDR3 RAM ile birlikte bütçem bu kadardı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
E8500 efsane islemcidir de, ekran karti anlaminda bir on sene geriden geliyorsun kardesim. :) Butcen cok azsa tek tek donanim alarak sistem toplama. Eski dort cekirdek hazir bir toplama kasa al, hem daha ucuza gelir hem daha performansli olur. (y)
 
Bütçenin 400 TL olduğunu varsayıyorum. Sistem:
1-Tahmini Teslimat Zamanı
2-Foxconn H55 Mxv Anakart - n11.com
3- Senin bulduğun 8 GB DDR3 RAM 100 TL olduğunu varsayıyorum.
4-Zotac Nvidia GeForce GT630 Synergy 1GB 128 Bit Ekran Kartı - Zotac Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 483976019 yada senin Gt9600 hangisi ucuzsa onu al.
5-Kalan 10 TL ile bilgisayarcıdan kasa + psu alırsın.
6-Bütçeyi aşacak ama 20 TL'ye yine bilgisayarcdan veya hurdacıdan HDD alacaksın.
Ve olay bitecek. Bu sistemle RAM yükseltmesi ve ekran kartı yükseltmesi yaparsan 2-3 sene oyunlarda idare edersin. En yakın zamanda Gt 1030 almaya bak ayrıca.
 
Yorumlarınız için sağolun Gta V ' i Low Da 47 Fps Den Aşağı Düşmedi 1 Saat Aralıksız Oynadığımda 69 Dereceye Geliyor Gerçekten Performansı İyi eski Deyip Geçmeyin :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı