VPN ile bulut oyun servisine ulaşabiliyorsunuz ama gamepad lazım. Tarayıcıda eklenti ile klavye/mouse oluyor ama gecikme çok yüksek. Uygulama ise gecikme olarak sorunsuz ama görüntü bozulabiliyor ve Gamepad şart.Merhaba Xbox Game Pass ultimate yani bulut oyun oynamak Türkiye'ye henüz gelmemiş ama VPN kullanarak oynayabilir miyim?
Bir de ben Xbox Game Pass aldıktan sonra FC 25'i satın almak zorunda mıyım?
Ea play pro yok, normal ea play geliyor. Xbox ve epic te 10 saatlik demosu vardı galiba onun dışında bedava yok maalesef.Gamepass Ultimate ile beraber EA Play Pro geliyorsa FC25 oynayabilirsiniz, düz Gamepass ile düz EA Play geldiği için oynanmıyor. Ultimate ile hangisi geliyor bilmiyorum.
(Düz EA Play geliyormuş, oyüzden FC25 oynayamazsınız.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.