Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C alınır mı?

Hava üfleme aralığı dediği şey kullanılan fanlarla ilgili. 2 fan her türlü daha iyi hava akışı oluşturacaktır.
Termal macun konusunda evet daha iyi çıkıyor ama sırf bu yüzden tek fanlı soğutucu almak çok mantıklı değil bence.

İkisi de radyatöre takılıyor. Biri öne biri arkaya.

Ama arkaya takılan fan radyatöre bakmıyor, egzoz fanına doğru üfleme yapıyormuş.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Radyatörün içinde hava akışı oluşması için o şekilde.

Hocam peki oradaki 4 borulu Thermalright mı daha iyi yoksa şu model mi?


Hangisi daha iyi ve B450 MK2'de RGB desteği yok ama kullanılıyor mu ve bu soğutucu sesli mi çalışıyor?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Radyatörün içinde hava akışı oluşması için o şekilde.

Fark etmez. İkisi de iş görür.

RGB kontrolcü almanız lazım.

Ses konusunda fena değil, çok gürültülü değil.

Hocam sipariş verecktim 2 fanlı thermaltight ama stok kalmamış RGB ışıkları yapmadığı için vazgeçtim enermaxdan ben yeni bir konu açtım bakabilir misin hepsi birbirine benzediği için hangisi iyi anlamadım.

 
Bu soğutucuyu beğendim ama anakartıma sığar mı sığmaz mı emin değilim, kullanan var mı? Bazı kişiler ASUS 4060 ekran kartı kalın olduğu için sığmaz falan demişler de merak ettim. Bir de bu hava soğutma anakart soketinde yamulma falan yaptırmaz değil mi ağırlıktan dolayı? Bir de İyzico ile 500 TL geri ödeme muhabbeti varmış, merak ettim, cidden geri ödeme yapıyorlar mı? Şikayetvar'da çok fazla şikayet var da, ödenmedi diye.

Benim anakartım ASUS B450 MK2, işlemcim R5 5600, kasam Vento VG12a, RAM apacher panther Black-Gold, ekran kartım ASUS Dual 4060.


Kendim kullanıyorum çok iyi bir ürün. Anakarta sığmama gibi bir problem olacağını sanmıyorum ama soğutucu çift kuleli olduğu için RAM üstüne gelen fanı yukarıya kaldırmanız gerekebilir. Eğer kasanız 16cm destekliyorsa rahat sığar. Ben 155 mm kasama bile sığdırdım.
 
Kendim kullanıyorum çok iyi bir ürün. Anakarta sığmama gibi bir problem olacağını sanmıyorum ama soğutucu çift kuleli olduğu için RAM üstüne gelen fanı yukarıya kaldırmanız gerekebilir. Eğer kasanız 16cm destekliyorsa rahat sığar. Ben 155 mm kasama bile sığdırdım.
Hocam Gaminggene mail attım gerek yok ona dediler Assasin king mini al dediler bende mini aldım
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı