Liseyi bitireli yıllar oldu ama halen daha şu devamsızlıktan dolayı 1 senesini çöpe atmaya karar veren eğitim sistemine anlam veremiyorum bilader çocuğun notları iyi ise neden sınıfı tekrarlanması isteniyor?Devamsızlığım özürlü 26 gün, özürsüz 3 gün. Sorun, kalır mıyım bilmiyorum. Yardım edebilecek biri var mı?
26 özürlü değil hocam toplam 26 olduğu için kalmıyor şuanlık.Anlayamadığım olay bu 26 gün özürlü ile kalınmıyor ancak 10.5 gün ile özürsüzlükten kalınıyor mu?
teşekkür ederim bunu duymak içimi rahatlattıÖzürsüz 10 gün devamsızlık hakkınız var. Özürlü özürsüz toplam 30 gün. Özürlü devamsızlık 20'yi geçebilir, ama özürsüz ile toplamları 30'u geçmemeli. Bu durumda kalmazsınız ama bir buçuk gün devamsızlık yaptığınız an kalırsınız.
Hocam arkadaş mesajda 26 özürlü, 3 özürsüz yazmış ancak26 özürlü değil hocam toplam 26 olduğu için kalmıyor şuanlık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.