Yenilenmiş iPhone 13 alınır mı?

Bütçe
30000-400000
Ikinci el urunlerde parca degisimi olmayan modeli tavsiye ediyoruz. Yenilenmis cihazlarda yan sanayi parca olabiliyor, isciligi kotu olabiyor. Garantisi yok. A kisisi alir parca kalitesi ve iscilik iyidir, b kisisi alir ikisi de berbattir.

Vodafone 1 yıl garanti veriyor ve yan sanayi parça gibi skandalları olmayan bir operatör arkadaşın taksit ihtiyacı olduğunu düşünürsek mecburen ya yenilenmiş alacak ya da telefonsuz kalacak bir de b planı birbirimize disslike atmak yerine arkadaş için taksit yapan siteleri arayabiliriz.
 
Vodafone 1 yıl garanti veriyor ve yan sanayi parça gibi skandalları olmayan bir operatör arkadaşın taksit ihtiyacı olduğunu düşünürsek mecburen ya yenilenmiş alacak ya da telefonsuz kalacak bir de b planı birbirimize disslike atmak yerine arkadaş için taksit yapan siteleri arayabiliriz.

Sari sitedeki saticilarin bazilari taksit yapiyor diye belirttim. Bu arada sorun 1 sene icinde çıkmayabilir de. Gene garanti bir is degil.
 
Ben yenilenmiş iPhone 11 aldım tertemiz geldi abim ve arkadaşıda yenilenmiş kullanıyor onlarda tertemiz ama yenilenmiş telefon kumar oynamaktır 12 taksit yapan yerleri araştır.
dediğiniz gibi yenilenmiş telefon kumar gibi bişey iyide çıkabilir kötü de benim düşüncem şuydu aslında bazı yerler yenilenmiş telefon satıyor taksit ile bunların hangi parçalarını değiştiğini öğrendikten sonra sorun teşkil etmiyor ise alınabilir mi acabaydı
 
Dediğiniz gibi yenilenmiş telefon kumar gibi bir şey iyi de çıkabilir kötü de benim düşüncem şuydu aslında bazı yerler yenilenmiş telefon satıyor taksit ile bunların hangi parçalarını değiştiğini öğrendikten sonra sorun teşkil etmiyor ise alınabilir mi acabaydı.

Hocam illa yenilenmiş telefon alacaksan ilk aldığın gibi iCloud hesaplarına bak oyun ısınma kontrollerini yap değişen parçalarına ve pil sağlığına bak bana gelen telefonun 0 parça değişimli olması sana da 0 parça değişimli bir telefon geleceğini garantilemiyor tabii bunun yanında ilk 14 gün koşulsuz iade hakkınızda var.
 
O zaman 3 telefon parasına 1 telefon almak zorunda. Yapacak bir şey yok. Ayrıca 4-5 ay biriktirse oynayacak fiyat Max 3-4 bin olacak.
1 ay sonra alsam yurtdışı telefonu peşin alırım zaten ama şuan biraz aciliyet gibi onun için taksit ile hızlıca elden çıkarmak istiyoruz bundan dolayı taksit yapan ve yurtdışı ürün satan biryer varmı bilmiyorum varsa alınır ama ne kadar güvenli olur tartışılır
 
1 ay sonra alsam yurt dışı telefonu peşin alırım zaten ama şu an biraz aciliyet gibi onun için taksit ile hızlıca elden çıkarmak istiyoruz bundan dolayı taksit yapan ve yurt dışı ürün satan bir yer var mı bilmiyorum varsa alınır ama ne kadar güvenli olur tartışılır.

Nerede yaşıyorsunuz.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı