Yenilenmiş iPhone 13 alınır mı?

Bütçe
30000-400000
Yenilenmis "iPhone 13 alınır mı?" demis. Nerede Samsung istemedigi gibi bir bilgi var.
@mert07443 hocam yenilenmis cihaz tavsiye etmem. Hiç guvenilir ve kaliteli olmuyorlar. Sari siteye bakabilirsin oradaki saticilarin bazilari taksit yapiyordu. iPhone 13'te onermem bu arada bu butcede. Ayrica base model iPhone almak pek de mantikli degil.

Alınır mı? Demiş ama değil mi önerin dememiş.

Canın sağ olsun hocam :D

"Yenilenmis iPhone 13 alınır mı?" demis. Nerede Samsung istemedigi gibi bir bilgi var.
@mert07443 hocam yenilenmis cihaz tavsiye etmem. Hiç guvenilir ve kaliteli olmuyorlar. Sari siteye bakabilirsin oradaki saticilarin bazilari taksit yapiyordu. iPhone 13'te onermem bu arada bu butcede. Ayrica base model iPhone almak pek de mantikli degil.

Disslike yağmuruna tutulmadan bir şey sormak istiyorum 2. el bir ürünü destekliyorsunuzda parçaları değiştirilmiş bir 2. el ürünü neden desteklemiyorsunuz?

"Yenilenmis iPhone 13 alınır mı?" demis. Nerede Samsung istemedigi gibi bir bilgi var.

Artı olarak yaptıkları taksitte %30-40 civarında faiz koyacaklar. (çok baktım hepsinde aynı) alacağın fiyata değmeyecek.

Disslike yağmuruna tutulmadan bir şey sormak istiyorum 2. el bir ürünü destekliyorsunuzda parçaları değiştirilmiş bir 2. el ürünü neden desteklemiyorsunuz?

Ikinci el urunlerde parca degisimi olmayan modeli tavsiye ediyoruz. Yenilenmis cihazlarda yan sanayi parca olabiliyor, isciligi kotu olabiyor. Garantisi yok. A kisisi alir parca kalitesi ve iscilik iyidir, b kisisi alir ikisi de berbattir.

Yurt dışı alsa daha mantıklı hocam en azından kapalı kutu.
normalde aklımdaki zaten 45 bine çıkıp 16 pro max alabilirdim yurt dışı ama bazı durumlardan ötürü peşin vercek o kadar para yok anca taksit yapan yerlerden alabiliyorum 13 almak kaldı elimde kornik sorunları sıkıntı yaratırmı diye düşünüyordum sadece

Normalde aklımdaki zaten 45 bine çıkıp 16 Pro Max alabilirdim yurt dışı ama bazı durumlardan ötürü peşin verecek o kadar para yok anca taksit yapan yerlerden alabiliyorum 13 almak kaldı elimde kornik sorunları sıkıntı yaratır mı diye düşünüyordum sadece.

Hocam bende yurt dışı 16 Pro Max kullanıyorum taksit yapan yerler vardır illaki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı