mehmetnacar24
Centipat
- Katılım
- 1 Haziran 2024
- Mesajlar
- 45
Daha fazla
- Cinsiyet
- Erkek
Sıcak ve gürültülü çalışıyor, bakımı yapılmış ise 2 fanlı ve kötü soğutmalı bir model olduğundan kaynaklı olabilir. Genede muhim değil, zararı hiç yok. Şimdi fark ettim, Furmark testi yapacaksanız 15dk civarı yapın. 2 dakika ile nihai sıcaklık anlaşılmaz.Selamlar, bu sonuçlar normal mi? MSAA kapalıyken 140 FPS veriyor. Puan yerini görmedim.
Oyun oynarken durduk yere 5 saniyede bir drop girmeye başladı neden oldu çözemedim. Format atmam gerekiyor galiba. Oyun oynarken yemek yemeye gittim geldim Bir anda her oyunda 5 saniyede bir drop yemeye başladım.Isı dereceleri normal yaz ayındayız performansı iyi.
Oyun oynarken durduk yere 5 saniyede bir drop girmeye başladı neden oldu çözemedim. Format atmam gerekiyor galiba. Oyun oynarken yemek yemeye gittim geldim bir anda her oyunda 5 saniyede bir drop yemeye başladım.
Hocam 12700 puan verdi 4x MSAA da. MSAA sız 13000 vermiş. Bilgisayar zaten benim 6 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yok. Dün yemek yemeye gittim geldim Bir anda bilgisayarı bir şey oldu, hangi oyuna girersem gideyim 5 saniyede bir drop atıyor. Ne kadar yol denersen deneyeyim bir çözüm bulamadım. Gerçekten çok moralim bozuldu. gaming.gen.tr'den almıştım bilgisayarı şimdi oraya göndermek de istemiyorum malum Bayram geldi en az 20 gün bilgisayarım içeride bekler. Format atıp tekrar bakacağım umarım sorun çözülür son çare garantiye yollayacağım. Bilgisayardan anlayan bir tanıdığım olsa hallolurdu ama nasip.Sıcak ve gürültülü çalışıyor, bakımı yapılmış ise 2 fanlı ve kötü soğutmalı bir model olduğundan kaynaklı olabilir. Genede muhim değil, zararı hiç yok. Şimdi fark ettim, Furmark testi yapacaksanız 15dk civarı yapın. 2 dakika ile nihai sıcaklık anlaşılmaz.
FPS için 3DMark TimeSpy kullanın.
Hocam ChatGPT De DDU falan diyordu. Zamanınız varsa bana yardımcı olabilir misiniz? Belkide kaldırıp tekrar kursam düzelir. Ama pek anlamıyorum işte.Sürücüler güncel mi ya da DDU ile kaldırıp tekrar kurun isterseniz. PSU ve sisteminiz yetiyorsa.
Hocam 3DMark'ın TimeSpy testi ile daha sağlıklı olur performans testi, Furmark bu konuda pek sağlıklı değil.Hocam 12700 puan verdi 4x MSAA da. MSAA sız 13000 vermiş.
Valla herşeyden kaynaklı olabilir, SSD bile çökmelere sebeb oluyor içinde Windows kurulu olmasa bile.Bilgisayar zaten benim 6 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yok. Dün yemek yemeye gittim geldim Bir anda bilgisayarı bir şey oldu, hangi oyuna girersem gideyim 5 saniyede bir drop atıyor. Ne kadar yol denersen deneyeyim bir çözüm bulamadım. Gerçekten çok moralim bozuldu. gaming.gen.tr'den almıştım bilgisayarı şimdi oraya göndermek de istemiyorum malum Bayram geldi en az 20 gün bilgisayarım içeride bekler. Format atıp tekrar bakacağım umarım sorun çözülür son çare garantiye yollayacağım. Bilgisayardan anlayan bir tanıdığım olsa hallolurdu ama nasip.
Hocam ChatGPT De DDU falan diyordu. Zamanınız varsa bana yardımcı olabilir misiniz? Belkide kaldırıp tekrar kursam düzelir. Ama pek anlamıyorum işte.
Çözüldü: DDU ile sürücü silip yükleme nasıl yapılır?Hocam 12700 puan verdi 4x MSAA da. MSAA sız 13000 vermiş. Bilgisayar zaten benim 6 aydır kullanıyorum hiçbir sorun yok. Dün yemek yemeye gittim geldim Bir anda bilgisayarı bir şey oldu, hangi oyuna girersem gideyim 5 saniyede bir drop atıyor. Ne kadar yol denersen deneyeyim bir çözüm bulamadım. Gerçekten çok moralim bozuldu. gaming.gen.tr'den almıştım bilgisayarı şimdi oraya göndermek de istemiyorum malum Bayram geldi en az 20 gün bilgisayarım içeride bekler. Format atıp tekrar bakacağım umarım sorun çözülür son çare garantiye yollayacağım. Bilgisayardan anlayan bir tanıdığım olsa hallolurdu ama nasip.
Hocam ChatGPT De DDU falan diyordu. Zamanınız varsa bana yardımcı olabilir misiniz? Belkide kaldırıp tekrar kursam düzelir. Ama pek anlamıyorum işte.
Galiba ssd'imde sorun olmuş olabilir 7000 okuma 6000 yazma var ama lexar marka. Çünkü forza horizon 4'e girerken optimizasyon bölümünde önceden 10 saniyede yükleyen bilgisayar şimdi 2,5 dakikada yüklüyor. O zaman en sağlıklısı hiçbir şey yapmadan bilgisayarı aldığım yere geri götürüp garantiye vermem olacak. En sağlıklısı bu olur. Sıfırlayıp sorununu giderip verirler.Hocam 3DMark'ın TimeSpy testi ile daha sağlıklı olur performans testi, Furmark bu konuda pek sağlıklı değil.
Valla herşeyden kaynaklı olabilir, SSD bile çökmelere sebeb oluyor içinde Windows kurulu olmasa bile.
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.