Minecraft'ta FPS düşmemesine rağmen drop giriyor

RAM'i artırın hocam, bende de yaşanıyordu, modlu Minecraft oynarken az RAM verince FPS 100 olduğu halde bir anda tamamen donup birkaç saniyede geri geliyordu, o RAM'in az olduğundan dolayı, RAM'i artırırsanız çözülecektir diye umuyorum. Yine çözülmezse hangi sürümü kullanıyorsunuz, vanilla'mı yoksa hangi mod loader vb. söyler misiniz? (örneğin: Forge, Fabric, neoforge...)

Oyuna fazladan RAM vermeyi deneyin az RAM ayırmış olabilirsiniz.
 
Voidlauncherdan modlu oynuyordum 12 GB RAM ayırdım 2-3 saniyede bir drop giriyordu modlardandır belki diye modsuz versiyonda denedim yine aynıydı.

Hocam o zaman kusura bakmayın, bir fikrim yok, donanımsal bir sorun olabilir mi? 8 GB RAM ayırmayı dener misiniz, 16 GB RAM bir PC'den 12 GB ayırmak PC'nin kasmasına sebep oluyor olabilir.

Sisteme 4 GB ayırmış olursunuz öyle.
 
Bir çok şeyden kaynaklanıyor olabilir, msi afterburner yükleyip, ram kullanımı, cpu kullanımı ve ısı değeri, gpu kullanımı ve ısı değerini paylaşır mısın ve oyunun ssd'de mi kurulu?
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı