Microsoft hesabı çalındı

muratbabako

Yoctopat
Katılım
11 Haziran 2025
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, Microsoft hesabım çalındı ve bununla ilgili Microsoft destekle mailleştim. Hesabın bana olduğunu doğrulama sürecinde olduklarını söylediler vs. ama bugün fark ettim ki hesap laptopumda açık ama asla hiçbir uygulamada Microsoft hesabımı kullanamıyorum. Bildiğiniz bir hesap kurtarma yöntemi var mı?

Ekstra olarak belirtmek isterim ki bu bir trojan sonucu olduğunu düşünüyorum. Bilgisayarıma format attım, hesabıma giriş yapmayı denediğimde böyle bir adres bulunmamaktadır benzeeri bir hata mesajı aldım. Bunun üzerine aynı maille yeni bir Outlook hesabı da açtım, birkaç kere şifreyi yenilemeyi denedim ama sadece bu yeni açtığım Microsoft hesabının şifresi değişti. Büyük bir çıkmazdayım ve ne yapacağımı bilmiyorum.
 
Bilgisayarınızı sıfırladınız mı yoksa USB ile mi format attınız? Format sırasında USB'yi biçilendirmediyseniz USB de halen virüs bulunma ihtimali vardır. Laptoptan mailin şifresini değiştirmeye çalışın.
Mail çalındı mı, silindi mi? Hangisi biliyor musunuz?
 
usb ile format attım mailim çalındı maili şifresi değiştirilmiş numaram kaldırılmış hiçbir şekilde kendime kod alamıyorum birde evet USByi biçimlendirmedim tekrar format atmam gerekir mi ?
 
Laptopta o mail hala açık değil mi? Oradan şifreyi değiştirebiliyor olmanız gerek.
aynen belirttiğim gibi aynı maili kullanıp yeni bir hesap oluşturdum kod alamıyorum zorladığım zamanda yeni mail için kod atıyor eski hesabımı o yolla kurtaramıyorum onun için ti*****@subterrrsmail.ru adresine kod gönderiyor
 
Aynen belirttiğim gibi aynı maili kullanıp yeni bir hesap oluşturdum kod alamıyorum zorladığım zamanda yeni mail için kod atıyor eski hesabımı o yolla kurtaramıyorum onun için ti*****@subterrrsmail.ru adresine kod gönderiyor

Evet hesap çalınmış, tek yapabileceğiniz şey Microsoft'a destek talebi oluşturmak zaten yapmışsınız, onun dışında yedek kod gibi bir şey var ise hesap kurtarma kısmında deneyebilirsiniz. Ayrıca destek talebinde hesap ile ilgili ne biliyorsanız gerekli gereksiz her şeyi yazın, önceki şifrelerinizi ilk mailini falan filan kullandığınız ödeme yöntemlerini hep yazın destek talebine. Bu şekilde hesabın sahibinin siz olduğunu kanıtlarsanız hesaba geri erişim kazanırsınız.
 
Konuya bakan benim gibi hesabını çaldıran arkadaşlara söylüyorum. Arkadaşlar Microsoft supporttan gereken desteği bulamadıysanız kesinlikle xbox support deneyin mutlaka bir dönüş veya bi yönlendirme alıyorsunuz bilginiz olsun. Pes etmeyin. Microsoft toplulukta boşa vakit harcamayın orasıda burası gibi bi topluluk , forum yetkililerden ziyade birbirimizle konuşuyoruz gibi size tavsiyemde kesinlikle xbox support oyun hesabınızın çalındığıyla ilgili başvuru yapabilirsiniz orda direkt birebir müşteri hizmetleriyle görüşme yapıyorsunuz. İngilizceniz yeterli değilse de önemli değil AI yardımıyla türkçe konuşuyorlar bilginize iyi forumlar..
Ek bir düzenleme yapmalıyım arkadaşlar Microsoft hesabınız çalındıysa eğer mailinizi kontrol edin doğrulama kodu gelen bütün hesaplarınızın mümkünse şifresini değiştirin. Bu aralar trend sanırım trojan sokmaya çalışıyorlar bilgisayarlarınıza mümkün olduğuncada korsan oyunlardan torrent sitelerinden vesayre uzak durun. İyi günler dilerim
 

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı