NOY4N
Picopat
- Katılım
- 4 Mart 2025
- Mesajlar
- 185
a2 modelini tavsiye edilenlerde görmedim hiç o yüzden sormak istedim.Marka güzel, sesi de güzel.
a2 modelini tavsiye edilenlerde görmedim hiç o yüzden sormak istedim.Marka güzel, sesi de güzel.
A2 modelini tavsiye edilenlerde görmedim hiç o yüzden sormak istedim.
ben üç dilde izliyordum ama genellikle a6v yı gorüyordum,bunu görmedim. a6v ya kıyasen nasıl?Ülkede satışı yok o yüzden olabilir.
Ben zamanında 2 tane almıştım birini kullanıyorum gayet memnunum hocam.Marka güzel, sesi de güzel. Alternatif var mı veya kullanan varsa yazsın diye açtım konuyu, yoksa bunu alırım yüksek ihtimal.
Ben üç dilde izliyordum ama genellikle a6v yı gorüyordum, bunu görmedim. A6v ya kıyasen nasıl?
Ben zamanında 2 tane almıştım birini kullanıyorum gayet memnunum hocam.
Ön taraftaki pop filter gibi şey gelmiyor içinde.Ben üç dilde izliyordum ama genellikle a6v yı gorüyordum, bunu görmedim. A6v ya kıyasen nasıl?
Hocam çok yakında değilse sıkıntı olmuyor ben bazen klavyenin dibine koyduğumda uyarıyordu arkadaşlarım.Ses olarak fark sezemedim, videoları var YouTube'da.
Bir problem oldu mu hiç, klavye mouse sesini alıyor mu merak ediyorum.
Ön taraftaki pop filter gibi şey gelmiyor içinde.
Hocam çok yakında değilse sıkıntı olmuyor ben bazen klavyenin dibine koyduğumda uyarıyordu arkadaşlarım.
@ubiiyy YouTube'daki videoyu paylaşabilir misiniz acaba hocam?
Anladım. Pop filter alsam çözer mi, bir de stant önerisi yapabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.