Sigara sarartmasının sebebi nedir?

Emrevsync

Hectopat
Katılım
1 Şubat 2021
Mesajlar
94
Çözümler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci:
AMD Ryzen 7 5700X 3.4GHZ 36MB AM4 65W
Anakart:
Biostar B550MH 4000Mhz OC S+V+GL DDR4 AM4 (mATX)
Ekran Kartı:
Palit RTX4070 Dual 12GB 192Bit GDDR6X DLSS 3
RAM:
GSKILL RipjawsV 16GB (2x8) Siyah 3200MHz DDR4 CL16
Depolama M.2:
Kingston NV3 SNV3S/2000G
Depolama HDD:
Seagate Barracuda 2 TB 7200RPM 3.5"
Kasa/Güç Kaynağı:
Darkflash Phantom 750W 80+Bronze Mesh RGB Mid.
Cinsiyet
Erkek
Uzun yıllardır sigara kullanıyorum. Günde ortalama bir paket sigara içen biriyim. Ancak son 2–3 haftadır parmaklarımda ve ağzımın üst kısmındaki bıyık bölgesi nikotine bağlı sararmalar oluşmaya başladı. Uzun süredir slender blue marka sigara içiyorum ve bu durumu yeni yeni fark etmeye başladım. Acaba bunun sebebi nedir?
 
Sigaraya bağlı olduğunu doktora gitmeden bilemessin. Bendede sigara tuttuğum parmağımda sararma oldu 1 ay sonra falan geçti aynı şekilde içiyordum sigarayı. İlk bi doktora görün.
 
Sigaraya bağlı olduğunu doktora gitmeden bilemessin. Bendede sigara tuttuğum parmağımda sararma oldu 1 ay sonra falan geçti aynı şekilde içiyordum sigarayı. İlk bi doktora görün.
Hocam sigaradan olduğuna eminim şöyle ki yattım uyandım atıyorum 8 saat bir şey yok. Hazırlandım dışarı çıktım bir şey yok. 2 saatte birkaç sigara yaktım ve bahsettiğim bölgeler sarardı. Bir süredir diş macunuyla temizleme yapıyorum. Basbayağı nikotinden kaynaklanan bir şey olduğuna eminim.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı