2. el RTX 3060 7500 TL'ye alınır mı?

Velihan33

Hectopat
Katılım
18 Nisan 2020
Mesajlar
415
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar nasıl cihaz bakar mısınız ,almaya değer mi?

asdasdasa.jpg
 
Garantisi ve durumu düzgünse alınır ama pazarlığa git 6500 7000 yap ya da 6 bin pazarlık yap. Sıfırlari 9 kdan başlıyor.
hocam nerede 9bin, en az 13 14bin sifirlari suan.

Arkadaşlar nasıl cihaz bakar mısınız ,almaya değer mi?

Eki Görüntüle 2512896
Hocam benchmark testlerini filan iste arkadastan canli olarak wp uzerinden sana aktarsin, bu yondende herhangi bir isinma sorunu, performans sorunu yasiyormu diye bakarsin, ona gorede karti alabilirsin gayet iyi fiyattir, pazarlikla 7000-6500 civarina indirilebilir.
 
Hocam nerede 9bin, en az 13 14bin sifirlari şu an.

Hocam benchmark testlerini filan iste arkadastan canli olarak wp uzerinden sana aktarsin, bu yondende herhangi bir isinma sorunu, performans sorunu yasiyor mu diye bakarsin, ona göre de karti alabilirsin gayet iyi fiyattir, pazarlikla 7000-6500 civarina indirilebilir.

Marka satıcı göre değişirdi ama evet üretimi büyük ölçüde durmuş sıfır bulmak zor bu ürün garantili ve eğer temizse arkadaş için harika fırsat olabilir.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı