Rolling Bey
Centipat
- Katılım
- 24 Mart 2024
- Mesajlar
- 394
- Çözümler
- 1
406 da çok yakışıklı hocam beni çok pis cezbediyor sıfır 3008 almam ama 406 almak gibi bir hata yapabilirim ileride. İşin kötü yanı yaptığımın nasıl bir hata olduğunu da biliyorum.
Bildiğiniz iyi usta varsa ustaya götürün eksper motorunu gidişini iyi anlayamaz usta kadar iyi anlayamaz özellikle o arabalarda. Kaportası da kesme ekleme olmadığı sürece çok da önemli değil şaselerde hata var mı yok mu onu motor ustası da söyler.
Hocam öyle bir şey varsa yarın eksper söyler alıcı arkadaşı beğendiği arabadan soğutmanında bir anlamı yok. Bizler açabilecek sorunları söyler uyarırız şansına temiz araba gelir dediklerimiz tutmaz ya da çok iyi deriz şansına fabrikada olan bir hata vardır başını ağrıtır. 400.000 km de dizel E90 alıp sorunsuz binen gördüm ben almadan önce bana deselerdi ben o km de araba mı alınır hele BMW mi alınır derdim almazdımda açıkçası.
406 alıp Daniel taxi marsella yapma işi.
@VarexCivic Bu bir felaket!!!!
@Xesh bugün hastanedeydim ve temiz birkaç araba buldum Palio Albea yarın o araca bakın beğenmezseniz atarım ilanları ama şu ekspertiz markasını hiç duymadım ve muhtemelen airbag paketi motor paketi gibi sistem olma ihtimali yüksek reklam değil bu dediğim siz tarcanlara gidin Ankara'da onlarda paket yok sabit fiyat ve aracın cıvatalarına kadar bakıyorlar ben o işte bayağı uzman oldukları için size öneriyorum yanlış anlamayın.
Son düzenleme: