Fiat Punto Grande 1.3 Multijet alınır mı?

katipagam

Hectopat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Meslek
Zabıt Katibi
İyi sosyaller arkadaşlar. 350.000.TL gibi bir bütçem var. Uzun bir süredir araç bakıyorum ancak bütçeme uygun, kafama yatan bir araç bulamadım. Yakın bir arkadaşımda 2009 Fiat punto Grand'e 1.3 Multijet model araç var ve satacağını, bana 350.000.TL'ye bırakabileceğini söyledi. Araç temiz, değişen vs. yok ancak kilometresi 240.000 olması beni biraz tedirgin etti. Alacağım arabayı 2-3 sene kullanıp düğün yapacağım zaman satmak istiyorum o yüzden de piyasası olan, temiz bir araç bakıyorum. Yılı falan çok önemli değil. Sizce bu araç bu fiyata alınır mı? Yoksa başka modellere mi yönelmeliyim? Tavsiyeniz olan bir model var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ben de aynı bütçelerde araç arıyorum. Araştırmalarım sonucu az yakan, sorun çıkarmayan, çıkarsa da yedek parça vb. ucuz olan bir araç. Tipi de bence hoş. Eğer bakımları zamanında yapıldıysa motoru iyi durumdaysa alınır. Ancak motor ustasına göstermenizi tavsiye ederim. Tanıdığınızın arabayı nasıl kullandığını az çok biliyorsunuzdur. Eğer özenli kullanan biriyse, dediğiniz gibi temizse kaçırmayın derim.

O rakamlara yüksek km dizel araç almak deyim yerindeyse rus ruleti oynamaya benzer. Ustasına o aracı detaylı baktırmazsan kendinle birlikte ustanın oğluna da bir düğün yaparsın. Temiz ise hayırlı günlerde kullanman dileğiyle.

İyi sosyaller arkadaşlar. 350.000.TL gibi bir bütçem var. Uzun bir süredir araç bakıyorum ancak bütçeme uygun, kafama yatan bir araç bulamadım. Yakın bir arkadaşımda 2009 Fiat punto Grand'e 1.3 Multijet model araç var ve satacağını, bana 350.000.TL'ye bırakabileceğini söyledi. Araç temiz, değişen vs. yok ancak kilometresi 240.000 olması beni biraz tedirgin etti. Alacağım arabayı 2-3 sene kullanıp düğün yapacağım zaman satmak istiyorum o yüzden de piyasası olan, temiz bir araç bakıyorum. Yılı falan çok önemli değil. Sizce bu araç bu fiyata alınır mı? Yoksa başka modellere mi yönelmeliyim? Tavsiyeniz olan bir model var mı?
Arkadaşınız aracı kaç km de aldı kaç yıl kullandı uzun yıllar kendi kullanıp bakımları yaptıysa o km Multijet motorlar için çok fazla değil ama elden ele gezmiş bakımı zamanında yapılmayan araçlarda bu kmlerde motoru komple yenileyecek kadar masraflar açabilir. Onun haricindeki punto bu fiyat aralığında yeni model bir araç sayılır

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı