AOC 2K 24.5 300Hz vs MSI 300Hz 0.5ms 1080p

Ben laptop ekranından bu modelin 1080plisine geçince şok oldum şok millet bu ekranlara nasıl bakabiliyor diye. İade edip ömür boyu laptop ekranı kullanacağım galiba :(
Hocam ben tekrar kutusuna koydum geldiği gibi, umarım alırlar. Uzun süredir 1080P kullandım, gözler küçük görsellere alışmadı. :)
 
İade sonrası hangi monitörü düşünüyorsunuz? 25G4SXU benim elimdeki, yoksa MSI mı alacaksınız?
MSI alırım sanırım hocam, memnun musunuz o monitörden?
 
MSI alırım sanırım hocam, memnun musunuz o monitörden?
Hocam ben 1080p'ye alışamadım, onun dışında alınabilecek en iyi 1080p monitör olduğunu düşünüyorum. Buradaki hocalarımız tarafından önerilmişti, daha iyi cevaplarlar sorularınızı

Monitörün OSD'sini beğenmedim ama. G Menu adlı bir yazılımı da var, onu da beğenmedim. Bilmiyorum.
 
Bazı 1080p kullanıcıları 1440p çözünürlüğe geçtiğinde arada çok fark olmadığını ve bu kadar masrafa deyip değmediğini düşünür. Bu biraz da diğer bazı oyuncuların 2K çözünürlüğü gereğinden fazla övmesinden dolayı beklentinin yükselmesiyle alakalı ve günün sonunda 1080p'nin kötü bir çözünürlük olmamasıyla da alakalı.

Hocam ben şimdi monitörü kurdum, ölü piksel vs. yok. Fakat 2K ilk defa kullanıyorum, windows simgeleri ve yazılar hafif bulanık görünüyor. Youtube'da 1080P video izliyorum 480p gibi görünüyor. 1080P'ye alışmışım sanırım, 2K'da devasa bir fark göremedim ben. Oyunlarda tamam biraz daha net bir görüntü var fakat öyle muazzam bir değişim yok gibi. Şu an için iade edeceğim gibi.
Fakat, burada bulanık ve küçük dediğiniz şeylerin olmaması lazım. Monitöre ayar çekmişsinizdir. Ölçek ve düzen ayarlarını da yapmışsanız ve hala memnun değilseniz iade etmek mantıklı karar tabi.
 
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı