11'e geçiyorum. Şu an elimde orijinal 3S45 ve acil TYT matematik var. Sizce Bilgi Sarmal alsam iyi olur mu?
Öncelikle kendini fazla şartlama yani strese girersin tonguçun kitapları çok iyidir.
@emin43 11'e geçiyorum mikroorijinal ve 345 aldım beraber götüreceğim ancak mikroorijinal fazla kolay geldi. Ben TYT de bu 2 kaynağı bitirdikten sonra üstüne orta-zor bir kaynağın yeterli olacağını düşünüyorum planlamama göre o kaynak 3D olacak. Bu arada bir adet tablet aldım ve beni bayağı rahatlattı PDF bulması çok kolay masraftan kurtarıyor bir düşün istersen.
Şu an Bilgi Sarmal'ın bile parasını çıkarmaya çalışıyorum tablet benim için hayal peki şu an hangi konudasin?
Yeni başladım ve çok yavaş ilerleyeceğim. Acelem olduğunu düşünmüyorum bence çok iyi bir noktada başladık. Hedefin neresi bu arada? Tablet konusuna gelince kendim çalıştım aldım Hocam yaz tatillerini değerlendirdiğim için hem tabletimi hem telefonumu kendim aldım. Eğer çalışabilirim diyorsan bir yerde çalışarak parasını çıkarabilirsin ya da 2.el Tab S7 FE gibi ucuz modellere yönelebilirsin ancak aile maddi durumunu bilmiyorum o yüzden yorum yapamayacağım ancak bence Bilgi Sarmal'ı hemen alman gerekmiyor elindeki kaynakları bitirmek zamanını alacak zaten.
Hocam Instagram'dan konuşalım mı?
emnrn99Tabii olur kullanıcı adını verirsen ekleyeyim seni.
attım.emnrn99
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.