1500 TL vantilatör önerisi

Hocam şu an yanımda bu cihaz çalışıyor ve buna para vermeyin derim. Kapağı sağlam değil, uzun süredir de su koymuyorum içine çünkü düşme riski çok fazla. Ayrıca vantilatör çok yavaş dönüyor. Kesinlikle önermiyorum.

Düşme riski? Hocam cihaz düz ben buz gibi su koyuyorum kasamın üstüne oradan bana üflüyor 3 modu var zaten elektiriği az verirsen yavaş döner
 
@Silinen üye, kendinizi avutmayın hiç bir işe yaramıyor. Kumtel'in ufak fanlı ısıtıcısı var. Senin attığından biraz daha büyük hatta. Soğuk modda çalıştırıyorum resmen sırtımdan ter süzülüyor. Senin attığının ufacık pervanesi var fanın kendine bile yetmez o yapraklar.

Teşekkürler hocam alıp deneyeceğim.
Paranızı çarçur etmeyin hiç bir işe yaramıyor.
 
Hocam güvenin bana uykunuzda çok işe yarayacaktır bunun sayesinde uyuyabiliyorum büyük tip olunca çarpıyor bu çarpmıyor.

Bu tarz ürünlerin fanı yavaş dönmüyor mu? Ne derece yeterli olur bilemedim. Ben her zaman prize takıp çalışan fanları büyük olan bir şeyden yanayım bu tarz ayaklı olanların buz püskürteni var mı acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı