- Makaleler
- 2
Bak yine söylüyorum düz hava bunlar. Buz koyup buhar püskürtenlerden al bunlar kesmez adamı.
Aslında aradığım tam bu tarz bir ürün
DTS ile kumtelin ne farkı olur ikisi de iyi görünüyor
![]()
Raks SF16TRİO 55W 3 Fonksiyonlu Ayaklı, Duvar ve Masa Vantilatörü - Fiyatı, Yorumları
Raks SF16TRİO 55W 3 Fonksiyonlu Ayaklı, Duvar ve Masa Vantilatörü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bir de bu ürün var hangisini tercih etmeliyim bunlardan sizce?
Aslında aradığım tam bu tarz bir ürün.
DTS ile kumtelin ne farkı olur ikisi de iyi görünüyor.
![]()
Raks SF16TRİO 55W 3 Fonksiyonlu Ayaklı, Duvar ve Masa Vantilatörü - Fiyatı, Yorumları
Raks SF16TRİO 55W 3 Fonksiyonlu Ayaklı, Duvar ve Masa Vantilatörü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bir de bu ürün var hangisini tercih etmeliyim bunlardan sizce?
Bak yine söylüyorum düz hava bunlar. Buz koyup buhar püskürtenlerden al bunlar kesmez adamı.
Bütün hepsi aynı kalite. CVS ile Raks'ın motor gücü daha iyi sadece. İkisinden birini alabilirsiniz.Bir de bu ürün var hangisini tercih etmeliyim bunlardan sizce?
Bütün hepsi aynı kalite. CVS ile Raks'ın motor gücü daha iyi sadece. İkisinden birini alabilirsiniz.
Dükkanda eski bir vantilatör var onu bir yarın çıkarıp deneyeceğim kesiyor mu kesmiyor mu ona göre alacağım ama yeterli olur diye düşünüyorum.
Hepsi plastik sonuçta bir yerden sonra bozulmaya mahkum hepsi.
Hocam onu al eve götür.![]()
Aynen öyle. Kumtel marka büyük vantilatör var. Geçen gün taktım fişe çalışmadı çok ufak şekilde dönüyordu ses çıkarıyordu. Bir şeyle ufak pervanesini ittirdim çalışmaya başladı. Rulmanları kurumuş komple motorunu söküp yağladım falan çözdümHepsi plastik sonuçta bir yerden sonra bozulmaya mahkum hepsi.
Hocam onu al eve götür.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.