Oyun oynarken i5 3550 sistemin kapanması

ceyhun-41

Hectopat
Katılım
26 Aralık 2017
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
GTA 5 oynarken grafikleri biraz yükselttiğimde, PC 10 dakika civarı sonra resetleniyor veya Rainbow Six Siege'de grafikleri ne kadar düşürürsem düşüreyim 10 dakika kadar oynadıktan sonra PC birden resetleniyor. Sorunun PSU'dan ya da Harddisk'den olduğunu düşünüyorum. Sorun 1 aya yakın bir süredir var artık canıma tak etti. Umarım yardımcı olursunuz.

GTX 1050 2GB 64bit
8GB DDR3 1333Mhz
i5 3550 3.30Ghz
PSU Wozlo 350W
Harddisk 320GB
 
Son düzenleyen: Moderatör:
PSU yetersizliği buna sebep olur. Ayrıca sistemdeki bir virüs de donanımın gereğinden fazla ısınmasına sebep olabilir belki. Jira'nın dediği gibi oyun içi değerler (sıcaklık fan hızı vs) yardımcı olabilir.
 
Yazım kuralı ihlali yaptığım için 1 gün ceza aldım, kusura bakmayın. GTA 5'te son yaptığım testte grafiklerimi arttırtıp 15 dakika kadar oynayabildim, sıcaklık değerleri şöyleydi;
GPU 62 derece
CPU 65-75 derece iken aniden her zaman ki gibi resetlenme olayı oldu. Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler...
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı