RX 580 Sistemin Oyun Oynarken Kapanması

Dostum merhaba. Bende de Ryzen 5 2600 işlemci,Rx 580 nitro plus ekran kartı,3000 mhz(8*2) ram ve sizinle aynı olan Cougar Stx 700 watt power supply bulunmakta.
Yaşadığınız soruna benzer sorun yaşıyorum. Black Desert Online oynarken sistem birden gücü kesip,kapanıyor. Güç düğmesi de cevap vermiyor. Ancak gücü komple kesip,başlatabiliyorum. Siz de benzer sorunu güç kaynağını değiştirirek halletmişiniz sanırım. Acaba yeni PSU aldığınız tarihten beri herhangi bir sorun yaşadınız mı,benzer bir sorun. Teşekkür ederim şimdiden.

Dostum merhaba. Bende de Ryzen 5 2600 işlemci, RX 580 Nitro Plus ekran kartı, 3000 MHz(8*2) RAM ve sizinle aynı olan Cougar STX 700 Watt Power Supply bulunmakta.
Yaşadığınız soruna benzer sorun yaşıyorum. Black Desert Online oynarken sistem birden gücü kesip, kapanıyor. Güç düğmesi de cevap vermiyor. Ancak gücü komple kesip, başlatabiliyorum. Siz de benzer sorunu güç kaynağını değiştirirek halletmişiniz sanırım. Acaba yeni PSU aldığınız tarihten beri herhangi bir sorun yaşadınız mı, benzer bir sorun. Teşekkür ederim şimdiden.

PSU'da sorun olup olmadigini kesinlestirmek icin internetten OCCT indirip PSU testi yapin eger testte kapanma ya da sorun bulma olursa PSU'yu iciniz rahat degistirirsiniz.

Merhaba,
Eve gidince söylediğiniz programı indirip teste sokarım. Gelişmelerden sizi haberdar ederim.
Teşekkürler.
Dostum merhaba. Sanırım sizde de oyundayken sistemin birden kapanması gibi bir sorun var. Mesaj etkinliklerinize baktım. Benzer sorunu yaşayan pek çok kişiye yazmışsınız;ama insanlar sorunun çözüldüğünü veya nasıl çözdüklerini geri bildirim yapmıyor maalesef. Siz sorununuz halletiniz mi? Bende de benzer sorun var. Sorun büyük bir ihtimal güç kaynağından kaynaklanıyor. 700watt olması önemli değil. PSU'lar fabrika çıkışı arızalı olabiliyor. Haberdar ederseniz sevinirim.Teşekkürler.
@ufukkarademir

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı