Kasa bilgisayar vs PS5

Bilgisayar alın geçin hocam. Oyunların bazıları geliyor zaten bilgisayara, gelmeyenler içinde emülatör var, daha fazla oyun daha yüksek kalite, daha fazla FPS benim için bu gibi sebeplerden daima bilgisayar önde olmuştur. 30-40 bin gibi bütçeye de güzel bir sistem dizilir.

Hocam kasa bilgisayar hem çok yer kaplıyor hem de konfor yok. Ama oyun ve yama açısından çok iyi o yüzden arada kaldım.

Oynadim masaüstü gibi konfor yok ama bıraktığım için gerek duymuyorum siz masaüstü almak isterseniz alın.

Anladım teşekkür ederim iyi günler hcm.
 
Hocam kasa bilgisayar hem çok yer kaplıyor hem de konfor yok. Ama oyun ve yama açısından çok iyi o yüzden arada kaldım.

Anladım teşekkür ederim iyi günler hcm.

Eğer çok oyun oynayan biriyseniz masaüstünün yer kaplamasına göz yumacaksınız, daha iyi alternatifi yok. Sadece gelip akşamları pes, FIFA, CoD oynamak istiyorum 1-2 saat oynayacağım derseniz PS almak daha iyi. Asıl soru ne oynayacaksınız ve bütçeniz ne ve kaç saat oynayacaksınız. Bütçenizde çok iyi sistem dizilir, CS:GO içinde zaten bilgisayar gerekli, sadece uzun süreler mi oynayacaksınız bu önemli, uzun süre ise net bilgisayar, akşamları 1-2 yada 3 saat oynarım derseniz PS.
 
Eğer çok oyun oynayan biriyseniz masaüstünün yer kaplamasına göz yumacaksınız, daha iyi alternatifi yok. Sadece gelip akşamları pes, FIFA, CoD oynamak istiyorum 1-2 saat oynayacağım derseniz PS almak daha iyi. Asıl soru ne oynayacaksınız ve bütçeniz ne ve kaç saat oynayacaksınız. Bütçenizde çok iyi sistem dizilir, CS:GO içinde zaten bilgisayar gerekli, sadece uzun süreler mi oynayacaksınız bu önemli, uzun süre ise net bilgisayar, akşamları 1-2 ya da 3 saat oynarım derseniz PS.

Hocam açıkçası çok takılmıyorum, ara sıra girmeyi düşünüyorum.
 
Hocam açıkçası çok takılmıyorum, ara sıra girmeyi düşünüyorum.

Ara sıra girecekseniz CS:GO falan oynamayıp PS alın hocam, kutulu oyun alırsanız da 1-2 tane gelecek dönemlerde kara geçersiniz.

PlayStation öneririm virüs olayı yok kasma donma drop yok ıvır zıvır masraf yok masaüstü alsan kasa monitör klavye fare hoparlör Windows 11 lisans falan almaniz gerek masa bir de.
Hocam bu mesajları hangi cihazdan yazıyorsunuz, sadece merak ettim. Bilgisayarı doğru kullanan ve doğru cihaz seçimi yapan birisi virüslerle uğraşmaz 1-2 yılda bir genel bakım sadece.
 
Ara sıra girecekseniz CS:GO falan oynamayıp PS alın hocam, kutulu oyun alırsanız da 1-2 tane gelecek dönemlerde kara geçersiniz.

Hocam bu mesajları hangi cihazdan yazıyorsunuz, sadece merak ettim.

Elimde masaüstü laptop PlayStation var ve genelde PlayStation kullanıyorum şu an telefondan yazıyorum.
 
PS5 The Last of Us Resident Evil serisi GTA 5 Cyberpunk tarzı odamda televizyona bağlıyorum fazla yer almıyor.
Teşekkürler hocam yardımlarınız için. @omer.faruk241 hocam PS alıp bu oyunları alabilir ve oynayabilirsiniz, yukarıda da dediğim gibi ara sıra oynuyorsanız PS daha iyi olur oyun tavsiyelerinizde burada.

 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı