MTA sürekli çöküyor ve açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

BABA_JOE

Femtopat
Katılım
23 Haziran 2025
Mesajlar
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti EAGLE OC 8G
CPU: Intel Core i5-12400F
ANAKART: GIGABYTE H610M H V2 DDR4
RAM: G Skill Intl F4-3600C18D-32GVK DDR4-A1 8x2 (16GB)
SSD: GOODRAM SSDPR-PX600-1K0-80 1TB
PSU + KASA: Thermaltake View 200 TG 650W 80+ USB 3.0 ARGB ATX Mid Tower
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar, hayırlı forumlar. Normalde module kısmında sürekli MTA'nın içindeki bir dosyayı söylerdi ama bu sefer direkt System32\SETUPAPI.dll diyor ve her 10-15 dakikada bir çöküyor. Her sunucuda durum aynı. Ne yapmam gerek?

1754086494051.png
 

Dosya Ekleri

  • 1754086489560.png
    1754086489560.png
    22,9 KB · Görüntüleme: 19
Arkadaşlar, hayırlı forumlar. Normalde module kısmında sürekli MTA'nın içindeki bir dosyayı söylerdi ama bu sefer direkt System32\SETUPAPI.dll diyor ve her 10-15 dakikada bir çöküyor. Her sunucuda durum aynı. Ne yapmam gerek?

Eki Görüntüle 2547712

GTA SA dosyasını baştan yükle MTA yısa sil
Yükle yap ve hassasiyetini de unutma böyle haparsan düzelebilir.
 
Kral aynı formatta dün bende açtım böyle forum. Aynı sorun bende de var. 10 dakikada bir çöküyor artık bilgisayarı yumruklayacam. Sorunun sunucu ile alakalı olmadığını düşünüyorum çünkü her sunucuda oluyor. Dün bir sunucuda yetkili olan bir arkadaşta aynı sorunu yaşadığını dile getirdi. Dediğine göre MTA' nın yeni sürümü sıkıntılıymış. Çok kişi bu problemi yaşıyormuş. Yaşamayanda bir hayli çokmuş. İnşallah şu problemi düzeltirler. Ben sana yaptığım ama bende işe yaramayan belki sende işe yarayabilecek tavsiyelerimi verecem.
1) Windows arama yerine uyumluluk yaz çalıştır MTA yaz ona göre uyumluluğu seç.
2) Driver güncellemesi yap. (Varsa)
3) Bu dll sıkıntıları falan filan microsoftun şu c++ yazılımları var ya 205 2008 2012 gibi sıralaması var onları bi sil bilgisayardan sonra yeniden yükle.
4)Windows arama yerine dxdiag yaz bak bakalım sürümü güncel mi.
5) MTA' da ayarları bi sonuna kadar kıs. Görüntü kısmından ne görüyorsan kıs. Kutucukların tiklerini kaldır grafik modunu düşüğe al. Gelişmiş kısmına gel orda bellekli bir şey yazıyor olması lazım onu mine çek. Bir de çerçevesiz pencere veya çerçevesiz tam ekran yap.
6) MTA bi sil sonra doslarını sil örnek olarak bende dosyaların konumu
C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\MTA San Andreas 1.6
C:\ProgramData\MTA San Andreas All (Böyle de kesin dosya vardır oyunu sildikten sonra bu dosyayıda yok et.
Oyunu tekrar kur. Ben yeni gta ile kurdum ama işime yaramadı.
7) Antivirüsü tokatla, kapat.
8) Windows arama kısmına grafik ayarları yaz oradan MTA' yı güç tasarufuna Gta sa' yı yüksek performansa al. Tam tersini de dene olmazsa.
9) RAM' i bir güzel temizlet yt' den falan ara bulursun.
10) Benim açtığım forumda bana yardım eden arkadaşın verdiği tavsiye cmd yönetici olarak aç sfc /scannow ve ardından chkdsk /f yaz dedi.
KRAL ben bunların hepsini denedim hiç biri işime yaramadı hepsini forumlardan, yt' den veya bir arkadaş tavsiyesi üzerine buldum, yaptım, olmadı, belki sende olur. Allah sana bu yolda kolaylık versin.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı