Merhaba arkadaşlar sahibinden.com ile 2. el anakart ve işlemci satın alacağım ama nelere dikkat edilmeli çok bilmiyorum. Nasıl sorular sormalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim.
hocam bir tane denk getirdim amd işlemci alacağım adam anakartın yanında amd işlemci fanı hediye veriyordu o yüzden almayı düşündüm mantıklı mı sizce normal fiyatından 500 tl altİşlemcide pinleri kontrol ettir çalışıyor mu baktır anakartta komple elden geçirilmesi lazım soketler yuvalar cizik var mı yok mu tamir gördümü ayna duruyor mu falan sökerken takarken zarar verilmis mi gibi çoğu anakart zaten ucuzda degil 2.elde 0 alın anakartı.
Hocam bir tane denk getirdim AMD işlemci alacağım adam anakartın yanında AMD işlemci fanı hediye veriyordu o yüzden almayı düşündüm mantıklı mı sizce normal fiyatından 500 TL alt.
Ne verecek ne kadara verecek model fiyat yaz bir şey yaz.
A
AM4 geçmem lazım Ryzen 5 5600 alacağım onun için ucuz yollu anakartlara baktım gigabytr A520M-K-v2 modeli 1700-1600 TL istiyor yanında sıfır AMD fanıda var. Sordum sadece braket yok diyor geri kalan her şey varmış.
hocam peki ryzen 5 5600 +Asus Prime A520M-K 5.500 tl alınır mıHocam 2300TL zaten 0 kargı varsa 1900TL oluyor alacağın değmez bence.
Hocam peki Ryzen 5 5600 +ASUS Prime A520M-K 5.500 TL alınır mı?
Hayır dostum R5 5600 zaten 3K fiyata sahip anakart 0 alsan 2300 2400 oluyor 5.400TL ediyor niye 2.el alasinki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.