Spora gitmek için ve şehir içinde işlerimi bisiklet yeirne halletmek için alacağım yaşım 16 sizce alınır mı? Veya elektrikli scooter hangisi daha mantıklı olur.
Alınır basit şehir içi işlerin için gayet yeterlidir üstüne çok yük atmadığın sürece seni rahatlatacaktır. Çok kullandım ankarada bir sorun yaşamadım gayet memnundumSpora gitmek için ve şehir içinde işlerimi bisiklet yeirne halletmek için alacağım yaşım 16 sizce alınır mı? Veya elektrikli scooter hangisi daha mantıklı olur.
Spora gitmek için ve şehir içinde işlerimi bisiklet yeirne halletmek için alacağım yaşım 16 sizce alınır mı? Veya elektrikli scooter hangisi daha mantıklı olur.
Hocam bende uzun süre vsm kullandım yaşım 18 bu arada. Bence VS2 daha iyi olabilir bütçe açısından sıkıntı yaratmayacaksa ehliyet tarzı durumlarını bilmiyorum.
bilmem neyapsakBende vsm alacağım da hem pedalı var hem elektrikli bir de çocuk kilidi kalkınca 25 hızı 36 ya kadar çıkıyormuş alınır gibi ya ben okula falan şehir içi kullanacağımda alsammı bende de ehliyet yok.
Bilmem.
Bilmem neyapsak.
İkinci el daha ucuza bulursunYa vallahi bende çok kararsızım birader ya şimdi bende ehliyet yok zatn bisiklet biniyom bisikletten buna geçmek gayet çok iyi şimdi bu 25 gidiyor Max hem pedalı var şarjı iyi gidiyor benim Ark'da var şu çocuk kilidi kaldırınca hızı artıyormuş zararı varsa da şarjı hızlı gider diye düşünüyorum ya 25k alınır bence ya benim Ark şu çocuk kilidini kaldırmayı denicekdi akşam yaparsa seni de bilgilendiririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.