Fiyatına göre fazlasıyla iyi. Değerlendirebilirsiniz.
Hocam ses seviyesini arttırdığımız zaman hoparlör gibi olmuyor değil mi ve kullanan arkadaşlar varsa artılarını ve eksilerini söyleyebilir mi?
Eger kulagindan cikarirsan hoperlor olarak da kullanabilirsin ancak kullaginda takiliyken son ses muzik dinlediginde dibindeki kisi bile zor duyuyor hatta duymuyor.Hocam ses seviyesini arttırdığımız zaman hoparlör gibi olmuyor değil mi ve kullanan arkadaşlar varsa artılarını ve eksilerini söyleyebilir mi?
Eger kulagindan cikarirsan hoparlör olarak da kullanabilirsin ancak kullaginda takiliyken son ses muzik dinlediginde dibindeki kisi bile zor duyuyor hatta duymuyor.
Ses seviyesi de gayet yuksek bu arada son seste kullanacaginizi sanmam.
Yok hocam zaten son ses dinlemem ama bazı bu tarz kulaklıklar sesi arttırmaya başladığın an sesi dışarı veriyor o çok rahatsız edici bir de kulağı direk içine alıyor mu uzun sürelerde kullanımı nasıl.Eger kulagindan cikarirsan hoparlör olarak da kullanabilirsin ancak kullaginda takiliyken son ses muzik dinlediginde dibindeki kisi bile zor duyuyor hatta duymuyor.
Ses seviyesi de gayet yuksek bu arada son seste kullanacaginizi sanmam.
Sesi dışarıya veriyorsa alınmaz gibi, benim kullanım amacım evde, kütüphanede, dışarıda kullanmak amaçlı ama özellikle de kütüphane için dışarıya veriyorsa bir anlamı yok o zaman.%50 ses seviyesinden sonra özellikle 70-80'den sonra ne dinlediğini yanındaki kişi net olarak duyuyor. Servise gönderdim bunun için normal dediler. Sesi dışarı veriyor diye aldığıma pişmanım.
Sesi dışarıya veriyorsa alınmaz gibi, benim kullanım amacım evde, kütüphanede, dışarıda kullanmak amaçlı ama özellikle de kütüphane için dışarıya veriyorsa bir anlamı yok o zaman.
Bende soundcore q30 u var uygulamasında gürültülü mod şeffaf mod falan sorunsuz çalışıyor çok iyi ses kalitesi de çok iyi kendi ekolayzırını kendin ayarlayabiliyosun gürültü engellemede müzik dinleyerek etraftaki hiçbir ses duyulmuyor tavsiye ederim kulaklıgı. q21 hakkında bir bilgim yok araştırmamıstımalınır mı sizce? kaç gündür bunu anlamayı düşünüyorum JBL kulaklıklara çöp dediklerini için.
Kütüphanede yüksek sesle dinlemeyi seviyorsan asla önermem ancak 1-3. seviye bilemedin 4 olacak ki öyle olur.
Hocam nasıl sizce alınır mı? Hangi kulaklığa baksam sürekli bir şikayet var ne alacağıma kararsız kaldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.