Sadece Kaspersky kullanmak mantıklı mı?

Kaspersky yeterli olacaktır. Bende de var eskiden kullanıyordum tam zamanlı koruması güzel. Şu an GoodbyeDPI'ın çalışmasını engellediği için kullanamıyorum maalesef.

GoodbyeDPI kullanacağım zaman Kaspersky kapatıp kullanıyordum ama şu an splitwire-turkey kullanıyorum Discord için. Sadece Discord için kullanıyorsanız size de önerebilirim.
 
Bilgisayarıma internet üzerinden oldukça fazla lisanssız programlar, araçlar indiriyorum. Windows Defender çoğu zaman uyarı verip araçları sildigi için onu kapattım. Bir de Kaspersky Total Security yüklü cihazda ve sürekli indirdiğim dosyaları taratiyorum.
Sizce Windows Defender'i açmalı mıyım, yoksa Kaspersky yeterli olacak midir?
Kaspersky Pre vardı bende defender kapalıydı sanırsam. Ayrıca bu dönemde önünüze gelen linke tıklayıp bir şeyler indirmiyorsanız defender fazlasıyla yeter. Bir yıldır Kaspersky üyeliğim bittiği için sadece defender kullanıyorum ve sorunum yok.
Zaten bir virüs benim pcye girmeden önce 10 kere düşünmeli 😌
 
@Lusadris öyle bir konu hiç açmadım. Bunun üzerine açsam komik olurdu yalan yok. 😆
Ama merak etme önüme gelen reklamdan, malûm sitelerden oyun indirdiğim yok. Lisanssız program denince akla korsan oyun geliyor sanırım.
Sadece seni baz olarak söylememiştim zaten. Maalesef artık zararlılar çok fazla sofistike oldu. Kaynağı belirsiz yerdeki dosyaları sırf antivirüs temiz dedi ve VirusTotal'de temiz çıktı diye sorgusuz sualsiz çalıştıran bir kitle var. Ben de sadece oyunlardan bahsetmemiştim aslında. Sadece oyunlarda değil artık her yerde var bunlardan.
 
@Yerayay Diskin bir tarafına Linux kurup oradan indirin ardından bu tespite düşen yazılımları kabul listesine alabilirsiniz Defender'da.
Hocam ona da gerek yok aslında. Defender klasör bazlı dışlamalara da izin veriyor. Dosyalar indirilenler klasörüne iniyorsa programı indirmeden Defender'dan orayı dışlamaya almak yeterli.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı