NZXT H7 Flow PSU nasıldır?

Araştırmadım tam ama şimdilik temizden ikinci el bir ekran kartı bakacağım idarelik yine. 7800XT 7700XT falan yeter herhalde

NZXT'de sadece 2 adet PCI-e 8 pin çıkışı var. Ona göre seçimini yap.
 
Kesin kötü bir şeydir. Eğer kaliteli PSU almak istersen elimde kapsamlı bir liste var. Hazır sistemlerden çıkan PSUlar genelde kötü oluyor. Hemde o kadar az fiyat farkı ekliyorsa düşünme bile.
aslında benim amacım sadece kasa almaktı. bu kasayı ne olursa olsun alıcaktım, hava kanallarına tasarımına falan bayıldım desem yeridir. normalde 10 bin civarlarındaydı bu, nasıl olmuşsa psusuz olan ile aynı fiyata düşmüş. zaten hemen 4K oyunculağa geçemeyeceğim için idareten bedavaya gedi bu psu. nzxt markası sağlam marka, c4 degildir sanıyorum. gelince modeline bakıp korumalarını vs araştırım artık.

pardon yukarda model yazılmış zaten:)
 
Son düzenleme:
Aslında benim amacım sadece kasa almaktı. Bu kasayı ne olursa olsun alacaktım, hava kanallarına tasarımına falan bayıldım desem yeridir. Normalde 10 bin civarlarındaydı bu, nasıl olmuşsa PSU'suz olan ile aynı fiyata düşmüş. Zaten hemen 4K oyunculağa geçemeyeceğim için idareten bedavaya gedi bu PSU. NZXT markası sağlam marka, C4 degildir sanıyorum. Gelince modeline bakıp korumalarını vs araştırım artık.

Fanı sleeve bearing. Zamanla ses yapmaya başlayabilir belki. Bunun dışında performansı ortalama.

1756245227512.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı