Evime internet bağlatmak istiyorum, tavsiyeleriniz?

Uydunet'in sunduğu hız TTNET'e benzemez. Mesela TTNET 1 Mbps ile 80 Kb hıza ulaşırken Uydunet 1 Mbps ile 132 Kb hıza ulaşırsın. Uydunet 5 Mbps, TTNET 6-7 Mbps'e eşdeğer bir hız sunar. Kalın bakır kablolar 100 Mbit bile taşıyabilir.
Recep abi. O bahsetmiş olduğun kalın bakır kablolar sakın, kalın fiber optik kablolar olmasın:)
 
Şöyle ki, apartmanın dibine kadar ya da belli bir yere kadar fiberdir. Ama Uydunet'in aslen kullandığı kablolar, çanak antenden uyduya görüntü aktarımı yapan kablolarla aynıdır.

Şu kablo:

9Aywk.jpg
 
Peki arkadaşlar Uydunet her yerde iyi çekmiyormuş, ben Beyazıt'ın hemen aşağısında oturuyorum, sizce uygun mu?
 
Çekme çekmeme sorunu değil. Bir bölgede çok abone varsa eskiden hız düşebiliyordu. Bunun nedeni de altyapı yetersizliği idi. Ama artık fiber kullanıldığı için böyle bir sorun yok. Gönül rahatlığı ile geçebilirsin.
 
Ya akşam sabahlamıştım, sabah uyudum akşam uyandım. Bir de baktım babam gitmiş ne aldığını bilmeden internet almış. :D Dedim baba ne aldın? "Gittim postaneye internet + digitürk 59'TL kampanyası vardı" diyor bana.

59 TL'ye internet + digitürk almış beyler, Recep Abi sence güzel internet varmıdır.

Kod:
digiturkinternet.tv/
 
Şu an kullandığım internet hızı şöyle. YouTube'a videolar ekleyeceğim, ekran kartı testleri yaptım. Fakat upload hızı yüzünden yükleyemiyorum.

bopse.png
 
Aklıma gelmişken ben de hızımı ölçeyim dedim.

TTnet'in 8 Mbps'ye kadar olan tarifesini kullanıyorum ve her gün TTnet'i saygı ile anıyorum ;

adszfgf.jpg


Bu arada PING 65 ms :D
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı