Asansör ustası vs hemşire

Tıpa doktorluktan başlanmalı kısmını anlamamıştım.

Ayrıca hemşireler ayak işi yapıyor olabilir ama onların sistemdeki yeri çok ayrı. @POTATO mehmet

Yani onlar olmazsa kim serum yapacak kim iğne yapacak orası doğru da arkadaşın mis gibi işten çıkıp hastanede ayak işi yapması yanlış olur hayatını etkileyecek kötü bir karar olur.
 
Herkes mis gibi işin maaşın var girme demiş ama ben şöyle bir yorum yapmak isterim. Hemşirelik mesleği düşündüğün kadar zor bir meslek değil çok daha zor. Gerçekten kendi içinde çileleri sıkıntıları olan meslek. Ha diyebilirsin bu benim hayal mesleğim ne şartla olursam olayım mutlu olurum o zaman bir düşünülebilir ama bu zamanda bile gideceğin yolu iyi düşünmen ve hesaplaman gerek. Üniversiteden sonra KPSS'ye gireceksin. Bu yüzden atanma oranlarına bakman lazım. Alacağın maaşında şuan ki maaşının yarısı gibi bir şey olacağını da düşün. Eğer şuan ki mesleğinden de memnunsan devam edebilirsin ama memnun değilsen kenara atabileceğin güzel bir para ayırdıktan sonra hemşireliği bir düşün derim. Türkiye şartlarını da hesaba katmayı unutma tabii.
 
O iş harbi kebapmış ama çıraklıktan bu miktar maaş geliyorsa usta ne yapar🤑

Çıraklık değil hocam usta olunca o miktarda maaş geliyor.

Herkes mis gibi işin maaşın var girme demiş ama ben şöyle bir yorum yapmak isterim. Hemşirelik mesleği düşündüğün kadar zor bir meslek değil çok daha zor. Gerçekten kendi içinde çileleri sıkıntıları olan meslek. Ha diyebilirsin bu benim hayal mesleğim ne şartla olursam olayım mutlu olurum o zaman bir düşünülebilir ama bu zamanda bile gideceğin yolu iyi düşünmen ve hesaplaman gerek. Üniversiteden sonra KPSS'ye gireceksin. Bu yüzden atanma oranlarına bakman lazım. Alacağın maaşında şu anki maaşının yarısı gibi bir şey olacağını da düşün. Eğer şu anki mesleğinden de memnunsan devam edebilirsin ama memnun değilsen kenara atabileceğin güzel bir para ayırdıktan sonra hemşireliği bir düşün derim. Türkiye şartlarını da hesaba katmayı unutma tabii.

Hocam maaş yüksek ama ben okumak istiyorum bir yandan da üniversite hayatını görmek istiyorum.
 
Çıraklık değil hocam usta olunca o miktarda maaş geliyor.
Anladım hocam ama onda da gelişme imkanınız yok hemşireliği ezelden istiyorsanız ben hemşireliği tercih ederdim kıdemlenirseniz o maaşlara çıkarsınız ama atanamama riski falan da var dediğim gibi ezelden beri istiyorsanız düşünün yoksa düşünmeyin bence. Yaş kaçtı bu arada?
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı