Fotoğrafçılığa başlamak için 1300D uygun mudur?

Efe can samsun

Kilopat
Katılım
28 Temmuz 2015
Mesajlar
310
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Abilerim ben 15 yaşında bir liseliyim. Bilgisayar başında çok uzun vakitler geçirmekten gerçekten bıktım ve artık zevk alamamaya başladım. Bu yüzden fotoğrafçılığa giriş yapmak istiyorum. Sizce 1300D uygun mudur.

Sadece body mi alıyım yoksa 18-55 bir yere kadar götürür mü ?

Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@SideWinder 2000tl ve biraz yukarı çıkabilirim. Aynasız modelleri nedense pek sevmedim aynalı bir model önerebilir misin ?
Ve ben 2. el düşük bütçeli bir model ilemi başlasam diye kafa yoruyorum ya harbiden bir anlık heves ise param boşa gitmesin onu alır 100 - 150 lira aşağı yine satarım diye düşünüyorum sen olsan ne yaparsın.
 
Ben olsam A6000 alırdım. Hiç kameradan anlamıyorsun, ayrıca zaten yaşın ikinci el için biraz küçük gibi.

Ben bile bulaşmadım ikinci ele, sen de bulaşma derim.
Abi seni anlıyorum almışken iyi bir şey al diyorsun ki haklısın çünkü her şeyin 2.eli sıkıntılı ve benim bilgim 0 bunu kabulleniyorum. Ama benim için bu bir anlık heves olmasından korkuyorum umarım beni anlamışsındır.
 
Bence ikinci el alabilirsin fakat 1300D yerine eşdeğer olarak Nikon D3400'e bir bakmanı tavsiye ediyorum.İyi bir kamera almaya özen göster.
 
Bir süre önce Canon 700D 18-135 mm lens aldım. Başlangıç için tavsiye etmişti bir tanıdığım. Şu an için iyi olduğunu düşünüyorum. Tabi artık hangi tür çekim yapacağına göre genelde mikro ya da makro lens önerisi olan oldu ama lensler ucuz değil. Şimdilik böyle idare edeceğim. Tavsiye edebilirim. Yalnız alma diyenler olursa da dediğimi açıklayıp söylerler. Çok fazla seri bilmiyorum.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı