İthal Airpods Pro nereden alınabilir?

edeponder

Femtopat
Katılım
6 Ağustos 2025
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlıkta belirttiğim gibi temiz, ithal, ucuz Airpods Pro almak istiyorum. Yurt içi fiyatlar çok pahalı olduğundan almakta zorlanıyorum. Bildiğiniz, önerebileceğiniz bir yer var mı acaba?

IMG_20250929_103239.jpg
 
İthal demeyelim ona, kaçak diyelim. İthal mal vergi verildiğinden pahalı olur. MediaMarkt vs zaten ithal ediyor bunu.

❌ İthal
✅ Çakma

İthal diye bir şey yok replikacıların kendini masum göstermek için takındığı bi kelime. Instagram'da biraz gezin reels'te reklamı çıkar zaten.
Her kaçak mal çakma değildir. Yanlış bilgi. İthal olmadığı konusunda hemfikiriz ama :D
 
İthal AirPods, ithal Nike Air Force bunların hepsi çakma dostum, boşuna dislike atma. 10K'lık AirPods'u ithal adı altında 1000 TL'den satıyorlar, düpedüz çakma.

Eskiden cakarli ithal 100% orijinal AirPods Pro'lar vardi, cok iyiydi, fabrikadan steve jobsun akrabasi veriyordu fazla uretim diye, geceleri polis arabasi gibi dolasiyorlardi.
 
İthal Airpods, ithal Nike Air Force bunların hepsi çakma dostum, boşuna dislike atma. 10k'lık Airpods'u ithal adı altında 1000 TL'den satıyorlar, düpedüz çakma.
Bence bu doğru değil alan kişi kutuyu görüyor ne olduğu belli onların ve benim dediğim ürün yurt dışından ürünü sınırdan geçirerek getirilmiş olanlar sizler yardımcı olmak yerine herkesin bildiği boş safsataları anlatıyorsunuz
 
İthal AirPods, ithal Nike Air Force bunların hepsi çakma dostum, boşuna dislike atma. 10K'lık AirPods'u ithal adı altında 1000 TL'den satıyorlar, düpedüz çakma.

Bunu bilemezsin. Amerika'dan çanta çanta orijinal mal alıp satan adamlar var. Bu sektörü bilmediğin çok belli.

Kaçak mal çakma olmak zorunda değil. Piyasadaki kaçakların %90'ı çakma olabilir. İsterse %99'u olsun. Fakat Apple Los Angeles mağaza faturası ile satan da var. Çakma diyemezsin. Bunu bilemezsin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı