Bu şekil nasıl? X-Raypad Obsidian Dot Skatez kullanıyorum. Fareye biraz baskı uygulayınca sürtünme yapıyor.
@Michael_Kaiser
@Michael_Kaiser
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Yukarı ortaya bir tane daha atılabilir. Sensörün altına ve üstüne koyduklarınız diğerlerinden yüksek değil mi?Bu şekil nasıl? X-Raypad Obsidian Dot Skatez kullanıyorum. Fareye biraz baskı uygulayınca sürtünme yapıyor.
@Michael_Kaiser
Öyle hocamYukarı ortaya bir tane daha atılabilir. Sensörün altına ve üstüne koyduklarınız diğerlerinden yüksek değil mi?
Mouse kenarı mı? Keşke sorarak taksaydınız. Taktıklarınızı çıkarınca kötü oluyor mu?Öyle hocamonu çıkarıp yukarı bir tane daha atıyorum. Bakalım öyle nasıl olacak.
Kenarları sürtüyor hocam.
Mouse kenarından bahsediyorum. Taktıklarımı çıkartıp sildim, oradan kaynaklı bir şey olmadı gibi duruyor.Mouse kenarı mı? Keşke sorarak taksaydınız. Taktıklarınızı çıkarınca kötü oluyor mu?
Mouse kenarından bahsediyorum. Taktıklarımı çıkartıp sildim, oradan kaynaklı bir şey olmadı gibi duruyor.
Dediğiniz gibi yaptım azaldı ama yine bastırınca kenarlar sürtüyor.Şimdi skatez takılması için ayrılan alanın üst alandan bahsediyorum şu an sağ en alt ve sol en altına bir tane alt alanda sol en üste bir tane sağ en üste bir tane takabildiğin kadar uca yapıştır ortalarına bir tane at bir de öyle dene olmazsa mouse kenarlarına takacaksınız artık
Mouse sol ve sağ kenarlarına da birer tane at varsa birde öyle deneDediğiniz gibi yaptım azaldı ama yine bastırınca kenarlar sürtüyor.
Var da yüksek kalmazlar mı?Mouse sol ve sağ kenarlarına da birer tane at varsa birde öyle dene
Var da yüksek kalmazlar mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.