Fazeon X27F180QP vs KTC H27T22C

Bütçe
8000-MAX
Çok bir fark olur mu?
Aralarında en büyük fark kontrast olsa gerek.
R27QE: 1600:1 gibi değerlere çıkabilirken.
H27T22C: 1200:1 civarlarında takılıyor.

Rehber:

H27T22C'nin Techolay linkini ekleyemiyorum:
Buradan Asus ile karşılaştırılmasında gözüküyor.
 
@He stole my money hocam konu dışı başka forumdan link bırakmak yasak mı? Bazen siliniyor bazen silinmiyor.
Yasak değil ama Ali Güngör'ün dediğine göre: "Farklı forumlarda Technopat linkleri siliniyormuş ve karşı tavır amaçlı onlarda aynısını yapıyorlarmış." Bir konudaki mesajından gördüm ama konuyu bulamadım.
Eski mesajlarını karıştırırsanız illaki görürsünüz.
 
Yasak değil ama Ali Güngör'ün dediğine göre: "farklı forumlarda Technopat linkleri siliniyormuş ve karşı tavır amaçlı onlarda aynısını yapıyorlarmış." bir konudaki mesajından gördüm ama konuyu bulamadım.
Eski mesajlarını karıştırırsanız illaki görürsünüz.

İki kardeş forumu birbirine düşürdüler yazık.
 
@He stole my money anladım hocam sağ olun. Pek yakıştıramadım Forum gibi özgür düşüncelerin olması gereken bir yer için ama diyecek bir şeyim de yok.
Şahsen bende çok karşıyım bu tutuma, zaten benide mağdur ediyor hep bu monitör konusunda ama işin politik kısmına bakarsakta birşeyde diyemem. Haklılar bi bakıma.
 
@muratscd KTC daha iyidir ama epeyden veri bakılmaz. Test sonuçlarını değil kağıt üstü verileri yazıyorlar.

@Yuxi hakkında yapılan test yok baktığım kadarıyla yani kimse kalitesi hakkında bir şey diyemez.

KTC'nin inceleme ve kaynakları;

Tepki süresi olarak benim şu anki monitörümden iyi midir? ASUS VP249QGR sizin attığınız linkten şöyle bir test buldum bunun benim monitörüm için olanı var mıdır sizde?
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20251004_222222_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20251004_222222_Samsung Internet.jpg
    143,7 KB · Görüntüleme: 3
Tepki süresi olarak benim şu anki monitörümden iyi midir? ASUS VP249QGR sizin attığınız linkten şöyle bir test buldum bunun benim monitörüm için olanı var mıdır sizde?

Baktım ama bulamadım test belki vardır @He stole my money hocamın bilgisi daha iyi.
Ortalama olarak benzer ms değerleri verirler tahminimce çünkü attığınız model eskiden gayet F/P'dı.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı