Minguzzi katilinin yazdığı mektup ortaya çıktı

Adamın sonuçta bir yerini kesmiyoruz, yada işkence etmiyoruz adamın acısız şekilde idam edilmeyi istenmesi bana komik geliyor.
Acısı umrumda değil, bazı insanlar yaşamayı hak etmez, ap* bunlardan biri. Herkesin önünde asılması şehitlerin ruhunu rahatlatir, şehit ailelerinin yüreğini rahatlatır. İntikamimizi aldık diyebilir halk. Al hapiste gül gibi yaşıyor da noluyor şimdi? Saçma sapan konusmaya gerek yok, bu kansız meydanda sallandirilmaliydi.
 
Kimin suçlu olduğu gayet bellidir bazı konularda, bu da o konulardan biri. Bu kansiz açıkça birini zevkle sebepsiz yere öldürmüş, pişman da olmamıştır. Bu gibi durumlar için istisnai şeyler yapılmalı.

Bak bu doğru bu Ahmet mingguzinin katiline şu an ne yapılsa mübah buna katılıyorum. Ama diğer konular için katılamıyorum maalesef bu ülkede kesin bir şey yok, ergenekon mahdurlarına kesin suçlu diye bakılıyordu. Bende isterim bu gibi katillerin, pisliklerin cehennemi boylamasını ama Türkiye'de maalesef yapamıyoruz.
 
Bak bu doğru bu Ahmet mingguzinin katiline şu an ne yapılsa mübah buna katılıyorum. Ama diğer konular için katılamıyorum maalesef bu ülkede kesin bir şey yok, ergenekon mahdurlarına kesin suçlu diye bakılıyordu. Bende isterim bu gibi katillerin, pisliklerin cehennemi boylamasını ama Türkiye'de maalesef yapamıyoruz.
Canım benim diğer konularda 4-5 kere doğru uygulanmayacagini bende dedim zaten, farkında değil miyim ben ülkemizin? Bu gibi cezası kesin kişilere daha ağır yaptırımlar bulunmalı ama.
 
Bu gibi durumları kendin de yaşayınca katille katil olunmaz diyecek misin acaba? Katille katil olunmuyor hakkını buluyor.

Katil olmayı planlamıyor, veya hapishaneye gitmeyi düşünmüyorum. Kasttediğiniz bu mu?
 
@enes584458 apo ne alaka? Ben apo ile ilgili hiçbir şey yazmadım.

Ne demek istedin anlamadım? Ben apo idam edilmesin demedim ki?
 
Son düzenleme:
Devletin intikam alma içgüdüsü olmaz. İdam vs. bunlar için fazla optimistsiniz, ilk yapılması gereken şey yargı sistemi düzeltilmeli ve adalet konusunda reform yapılmalı.
En basitinden Fatih Altaylı, İmamoğlu, Ayşe Barım gibi isimler. Üzerinden 6 ay geçti hala yargılanmadılar, hala tutuklular. Keza Osman Kavala hakkında en son yargılama kararı olmadı diye hatırlıyorum 9 yıldır tutuklu. Bu ülkede çok ciddi suç işleyip içeride bu kadar yatmayan insanlar var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı