1.500 TL Soundpeats T3 Pro yerine kulaklık önerisi

semih6342

Yoctopat
Katılım
7 Ekim 2025
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Soundpeats T3 Pro kulaklık aldım, kulaklığın sesi boğuk, arkadan, ve sanki dar bir alandan geliyordu yani hem boğuk hem de sanki ses ile kulaklık arasında bir perde var gibi sanki o perde kalksa ses gayet net gelecek, geniş bir alandan değil dar bir alandan geliyor müzikler sesler. EQ ayarıyla biraz dengeledim fakat müzikler sesler hala dar alandan geliyor. Bir de müzik veya video açınca alttan bir rüzgar sesi gibi ses geliyor üfleme gibi, müzik video durdurunca 10 saniye kadar bu ses devam edip kapanıyor. ANC'yi kapatıp normal moda geçince biraz azalıyor ama yine rahatsız ediyor. Önceki kulaklığım Xiaomi Buds 5 proydu, o kulaklıkda sesler gayet temiz HD ve geniş alandan geliyordu. Ne demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir. Bu sorunlar çözülebilir mi? Eğer uygun fiyatlı kulaklık önerisi yapabilirseniz isteğim sesler müzikler net gelsin boğuk gelmesin arada bir perde var gibi gelmesin, dar bir yerden değil de geniş yayılan hoparlör olsun. Bütçe 1.500 TL belki biraz daha üstü olabilir. Şimdiden teşekkür ederim.
 
Aynı kulaklık bende de var, genel olarak memnunum fakat farklı bir kulak içi kulaklık takınca aradaki ses profili çok farklı geliyor. Buna alışınca diğer kulaklıklar çok tiz ve cırtlak şekilde geliyormuş gibi hisettiriyor. Bence biraz kullanıp buna alışmaya çalış.
 
Aynı kulaklık bende de var, genel olarak memnunum fakat farklı bir kulak içi kulaklık takınca aradaki ses profili çok farklı geliyor. Buna alışınca diğer kulaklıklar çok tiz ve cırtlak şekilde geliyormuş gibi hisettiriyor. Bence biraz kullanıp buna alışmaya çalış.
Malesef buna alışamam çünkü müzik, film, dizi hiçbirşey dinlerken izlerken keyif vermiyor.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı