Eki Görüntüle 2585527
Bataryadayken en iyi güç verimliliğinde, prize takılı iken en iyi performans ayarlı. Bu durum bataryaya zarar verir mi?
Eki Görüntüle 2585527
Bataryadayken en iyi güç verimliliğinde, prize takılı iken en iyi performans ayarlı. Bu durum bataryaya zarar verir mi? Cycle count ise 57.
Bataryanın saatte verebileceği maksimum güç yani gördüğün MWh'yi 3600a bölersen saniyede verebileceği maksimum gücü bulursun eğer prizdeyken bu güçten fazlasını gerektirecek bir eylem olursa prizden gelen elektrik bataryayı şarj etmeden direkt onun icin kullanılır eğer aynı veya daha düşükse bataryadan kullanılıp bataryayı aynı anda tekrar şarj edebilir prizde değilken de saniyede o gücü geçemeyeceği için performans kısar yani bataryaya zarar olmaz.
Bilgisayarın kontrol uygulamasında şu şekilde bir ayar varsa bunu etkinleştir. (Lenovo için Vantage, Acer için Nitro vs.)
Eki Görüntüle 2585531
Temmuz 2022'den bu yana pilde olan eksilmeyi görebilirsin neredeyse yeni gibi. Ayar gerçekten işe yarıyor.
Eki Görüntüle 2585532
Bataryaadaki kimyasal aşınma nedeniyle kullanıldıkca daha az enerji tutabilir Windows onu gösteriyor 50 olan batarya 0kenki tutabileceği güçBu arada yanlış ölçüm yapmış olabilir mi Windows? Üretim 48... İken kapasite 50... Nasıl oluyor.
Anlamadım, kötü birşey mi?Bataryaadaki kimyasal aşınma nedeniyle kullanıldıkca daha az enerji tutabilir Windows onu gösteriyor 50 olan batarya 0kenki tutabileceği güç
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.