Mouse 700-800 bandında mouse önerisi.
SS Prime.
O mouse 800 lira mı? Logitech G203.
800 TL piyasası şu an piyasa gereksiz artmış.
Şu ikisi sizin attığınızdan daha iyi.
Attığınız rezalet desek doğru olur. Attığım mouselarda bütçe için iyidir ama pek yüksek beklentili olmamak lazım.Logitech G102/G203 Lightsync neden tercih edilmemeli?
1.neden, sensör: Logitech G102 Lightsync ve G203 Lightsync mouselarda AM010 adında kötü bir sensör kullanılıyor, bu sensör 120IPS 20G değerlerine sahip, bu fareyi kullanan bir arkadaşım FPS oyunları da bu fare ile hızlı hareketler (flickler) yaptığınızda takılma yaşadığını söyledi. Bende mercury...www.technopat.net
Yani bütçe malum bu fiyata Hadron Polosmart alıcağıma G203 alırım ki kullandımda gayet iş görür bir mouseydi en ufacık arıza gibi durumda garanti 0 mouse veriyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.