Hepsi mantıklı seçenekler,listeme ekledim.
16" kategorisinde çok çok daha fazla seçenekler var bu fiyatlara rtx5070ti bile bulunabiliyor. Aslında aklım bi yandan onlara kaymıyor değil. Mağazalarda baktığımda çok küçük gibi dursa da eve getirdiğimde görüntüsü nasıl olur diye düşünmektende kendimi alamıyorum. Bide nedense bu laptoplar görünüm olarak biraz daha kare gibi. Ben iş ve oyun kadar dizi, film izlemek içinde kullanıyorum. 17.3" ekranın formatı dizi film izlemek için uygundu. 16" kare kalacağı için alttan ve üstten çok kırpılır gibi geliyor.
İnsan cidden kararsız kalıyor.
Teşekkürler, bakacağım.
HP® Store Online Alışveriş sitesinden hemen HP OMEN Laptop 17-DB1000NT AMD Ryzen AI 9-365 32GB RAM 1TB SSD 8 GB NVIDIA GeForce RTX5070 17.3 inç QHD Win11H BV7W3EA sipariş verin kazançlı çıkın! HP güvencesi ile tüm Türkiye'ye kargo
www.hpstore.com.tr
LENOVO LOQ 17IRX10 Intel Core i7-14700HX 24GB 1TB SSD RTX 5070 8GB 17,3" FHD IPS 165Hz 115W Fdos 83JH006HTR yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
İntel Core 9 270H işlemci, iş ve oyun dünyasının ihtiyaç duyduğu yüksek performansı sunmak için tasarlandı.
www.gamegaraj.com
@muratscd @Adlin
Bu modellere takılı kaldım.
HP olan benim güvenli liman fakat fiyatı daha fazla olmasına rağmen kağıt üzerinde diğer laptoplardan geri kalıyor.
Lenovo'da nethouse firması yetkili satıcı olarak görünüyor ama bilemedim. Bi kere cihaza 3 yıl garanti vermişler. Orjinal kasada 24 GB ram ve 1 tb ssd varken bunu 64 GB ram ve 2TB SSD olarak değiştirebiliyoruz ki Ram den ziyade SSD nin 2 TB olabilmesi baya iyi. 8 senelik laptopumda bile 2.5 TB depolama alanım var ve ancak yetiyor. Fakat bu ram ve SSD değişimi için elbette laptop gönderilmeden evvel orjinal kasa açılıp gerekli değişimler yapılıyor. Açıklama bölümünde değişimin garanti kapsamında olduğunu yazmışlar ama güvenemedim açıkçası. Lenovonun Türkiyede adam akıllı yetkili servisi var mı ? Satış sonrası ilgileri nasıl ? Bu LOQ serisinde kronik problem vs. var mıdır bildiğiniz?
Erazer olan laptop ise kağıt üzerinde en iyi seçenek. İşlemcisi, fiyatı, 3 yıl garantili olması güzel. Fakat internette Erazer hakkında pek fazla bilgi yok. Daha ülkeye yeni giriş yaptığı için pek kullanıcı incelemeside yok. O sebeple pek güvenemedim.
Şu an aklımda HP olanı alıp artık bu konuyu düşünmemek var aslında ama lenovonun kağıt üzerinde çok daha iyi bir laptopu aynı fiyattan veriyor olması fena göz kırpıyor. Şahsen senelerdir Omen kullandığım için Omene yakın olsamda, Lenovonun satış sonrası konularda iyi olduğunu ve loq serisinin kronik problemleri, ısınma sorunu vs. olmadığını bilsem hemen ona kayarım gibi duruyor. Siz ne dersiniz?