Düz R1 modeli aldıysan iyi yine hayırlı olsun. Elin 18Cm'den büyükse @kxy'nin dediği üzere üzebilir. Ancak 18-19cm civarlarındaysa (bilekten orta parmağa kadar) rahat edersin. Simetrik yapısı oldugundan neredeyse tüm tutus bicimlerine açık desem yalan söylemiş olmam. R1 Pro modeli var bende gayet memnunum, değiştirmeyi düşünmüyorum.
Hocam A9 Pro hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hocam A9 Pro hakkında ne düşünüyorsunuz?
Daha iyi alternatifler var, MCU olarak iyi degil. Aula SC680 daha mantikli.
Aula'da Superlight kopyasi sayilir. Çok asiri minimal farklar var. Robot degilsen ne hissedersin ne gorursun.Superlight 2 kopyası mouse istiyorum dediğim modelde tam aynısı çok mu kötü dediğim mouse.
Hangi mouse hocamGüzel mouse. Palm tutmama rağmen rahat geliyor. Tek sorunu tuşlar gıcırdıyor artık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.