Premium alınca kupon ile 49.999 TL'ye geliyor, yanına da yaklaşık 1000 TL'ye 8 GB RAM takviyesi yapın (cihazı alınca CPU-Z üzerinden Memory ve SPD kısımlarını atın; PSREF her ne kadar 4800 MHz olarak belirtsede bazı arkadaşlara 5600 MHz RAM'ler gelmiş, sistem zaten 4800 MHz sabitliyor fakat dediğim gibi daha stabil çalışma açısından atsanız iyi olur.)
İlk önce RAM takviyesi yapmak daha mantıklı olur, 12 GB RAM birçok yeni nesil oyun için yetersiz kalıyor.2. cihazı alıp 1TB SSD takviyesi daha mantıklı olur hocam.
İlk önce RAM takviyesi yapmak daha mantıklı olur, 12 GB RAM birçok yeni nesil oyun için yetersiz kalıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.