Honor 400 eSIM eklenemiyor

  • Konuyu başlatan tempZ
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 169

tempZ

Kilopat
Katılım
26 Aralık 2020
Mesajlar
4.958
Çözümler
25
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Honor 400 telefon aldım ve mobil hattımın süresi bittiği için Turkcell'den eSIM'e geçiş yaptım. Şu an eski hattım kapanmasına rağmen eSIM'e geçiş yapamıyorum sürekli hata veriyor.

QR kodu okutunca ayarlarda eSIM ekleme bölümüne atmıyor, ben de kendim ayarlardan eSIM kurulum bölümünü açıp QR okutma bölümünden okutuyorum ama hep “eSIM etkinleştirilemedi” hatasını veriyor. eSIM kodunu manuel olarak ekleyince de aynı hataları alıyorum.

Sebebi ne olabilir? Telefonu servise mi vermek lazım?
 
Honor 400 telefon aldım ve mobil hattımın süresi bittiği için Turkcell'den ESIM'e geçiş yaptım. Şu an eski hattım kapanmasına rağmen ESIM'e geçiş yapamıyorum sürekli hata veriyor.

QR kodu okutunca ayarlarda eSIM ekleme bölümüne atmıyor, ben de kendim ayarlardan eSIM kurulum bölümünü açıp QR okutma bölümünden okutuyorum ama hep “esım etkinleştirilemedi” hatasını veriyor. eSIM kodunu manuel olarak ekleyince de aynı hataları alıyorum.

Sebebi ne olabilir? Telefonu servise mi vermek lazım?

Hocam TR'de e-SIM olayı daha tam oturmuş değil. Bence normal simkart ile devam edin.
 
Türkiye'deki operatorlerin e-SIM'i Honor 400 de çalışmıyor Speedtest travel vs. calisiyor tabii, önceki güncellemesi olan cihazlarda QR kod okuyunca hata veriyordu son güncellemeyi yapan cihazlarda ise QR okuma ekranı gelmeden e-SIM hatası veriyor. Bununla ilgili Honor destekle epey yazıştık yurt dışını arayıp sordular falan en son telefonu KVK'ya gönderin düzelecek dediler. Ben telefonu göndermedim tabii aslada garantiye göndermem Update ile sorunu çözmezlerse ayıplı ürün satışı nedeniyle geri ücret isteyeceğim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı