Yeni ekran taktırmıştım, arada kendiliğinden kapanmaya başladı. Ben de videosunu başka telefondan çekerken, üstteki ses alma boşluğunun solundaki noktanın telefonu her açtığımda yandığını gördüm kameradan izleniyor olabilir miyim yoksa normal mi?
İnfrared sensör o, bütün telefonlarda var. Telefon cebinde veya kulağında mı diye tespit eder.Yeni ekran taktırmıştım, arada kendiliğinden kapanmaya başladı. Ben de videosunu başka telefondan çekerken, üstteki ses alma boşluğunun solundaki noktanın telefonu her açtığımda yandığını gördüm kameradan izleniyor olabilir miyim yoksa normal mi?
teşekkürler hiç bilgim yoktuİnfrared sensör o, bütün telefonlarda var. Telefon cebinde veya kulağında mı diye tespit eder.
Eğer sistem düzeyinde root yetkisi elde edilmiyorsa kamera izlendiğinde ekranda yeşil renkte ibare çıkması gerekiyor. Mesela ben kamera uygulamamı açtığımda sağ üstte onu görebiliyorum. Bu tarz gizlilik ve güvenlik için özellikler var. İçiniz rahat etsin diyorsanız ayarlardan kamera erişimi olan uygulamalar listesini bir gözden geçirin. Adı gizlilik panosuna benzeyen bir menü vardı, orada detaylı erişim geçmişi de veriyor.teşekkürler hiç bilgim yoktuyine de öyle bir şey yapamazlar değil mi belli olurdu herhalde kamera veya mikrofon açılsa
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.