Çözüldü 10. sınıfta dersi dinlemeyip soru çözülebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nisshin

Decipat
Katılım
26 Ağustos 2024
Mesajlar
1.217
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
●İ7 - 12700H ●32 GB DDR4 3200 MHz
●1 TB M2 SSD ●RTX 4060 ●Glorious Model I
●144 Hz 1 Ms IPS
Cinsiyet
Erkek
Oğuz Usta bir videosunda "Okulu verimli değerlendirin. Derste ben illa da hocayı dinlemeyeceğim diyorsanız soru çözün." diyordu.

Ben sayısal derslerimi ve edebiyatı zaten dinliyorum.

Diğer derslerde dersi dinlemeyip soru çözme hakkım var mı?

Bildiğim kadarıyla dersin akışını bozmayacak şekilde başka bir aktivite yapabilirim.
 
Dersin işleyişini bozduğunuzu gerekçe göstererek dersin öğretmeni sizi idareye gönderebilir. Başınızı ağrıtırlar boş yere, kuralda ne yazıyor tam bilmiyorum ama öğretmenlerle ve idareyle kötü olmaya; velinizi çağırmalarına gerek yok. Şöyle olabilir, örneğin beden dersinde sürekli makara gırgır yapmak yerine oturup bahçede veya sınıfta soru çözebilirsiniz. Tabii hocadan izin almayı unutmayın.
 
Son düzenleme:
Dersin işleyişini bozduğunuz için dersin öğretmeni sizi idareye gönderebilir. Başınızı ağrıtırlar boş yere, kuralda ne yazıyor tam bilmiyorum ama öğretmenlerle ve idareyle kötü olmaya; velinizi çağırmalarına gerek yok. Şöyle olabilir, örneğin beden dersinde sürekli makara gırgır yapmak yerine oturup bahçede veya sınıfta soru çözebilirsiniz. Tabii hocadan izin almayı unutmayın.

Hocam çok sağ olun.

Ben zaten diğer arkadaşlarımın ders işlemesine veya öğretmenimin ders anlatmasına engel olmuyorum.

Yerimde durup sessizce soru çözüyorum.

Bu ders akışını bozuyor mu?
 
Hocam çok sağ olun.

Ben zaten diğer arkadaşlarımın ders işlemesine veya öğretmenimin ders anlatmasına engel olmuyorum.

Yerimde durup sessizce soru çözüyorum.

Bu ders akışını bozuyor mu?

Bozmuyor ancak öğretmen bunu gerekçe sunup idareye sevk ederse uğraşırsınız biraz. Değmez diye düşünüyorum.
 
Bozmuyor ancak öğretmen bunu gerekçe sunup idareye sevk ederse uğraşırsınız biraz. Değmez diye düşünüyorum.

Anladım hocam çok sağ olun.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı