ETS 2 Kabin İçi Kamerası

Gürbay

Kilopat
Katılım
14 Ekim 2017
Mesajlar
67
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Adsız.png


Araba kullanırken bu resimde olduğu gibi yolun hafif sol kısmında kalırsın değil mi? Mantıksal olarak. Ama ETS 2'de öyle değil, aynen şöyle:

Euro Truck Simulator 2 30.01.2018 15_45_39.jpg


Direksiyon yoldan büyük ve bu benim çok dikkatimi dağıtıyor. Belki benim gibi düşünenler var diye bu lonuyu açmak istedim. O zaman mantıken aracın sol kısmı şeridin dışında kalmaz mı?

Euro Truck Simulator 2 30.01.2018 15_45_15.jpg



ETS 2'yi gerçekten çok seviyorum her şeyi ile fakat şu ufacık ayrıntı yüzünden bu oyunda soğuyorum.
Bu sorunu nasıl çözebiliriz? Sizlerden yardım bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış hatırlamıyorsam F4 tuşuna 2 kez basarak kabin içi koltuk, direksiyon, kafa pozisyonu gibi ayarlara erişebilirsiniz.[/QU
Kabin içi pozisyonu ayarlamak için bir ayar vardı. Onu kullanarak çözebilirsiniz.

Aşağıdaki sitede anlatılmış. Simülasyon oyunları ile ilgili sorunlarınızı buradan çözebilirsiniz.
Euro Truck Simulator 2 Koltuk Pozisyonu Ayarlama Özelliği - Video

Yanlış hatırlamıyorsam F4 tuşuna 2 kez basarak kabin içi koltuk, direksiyon, kafa pozisyonu gibi ayarlara erişebilirsiniz.

Onu biliyorum fakat bu yazılımsal birşey beni koltuk pozisyonumu ayaralamamla olmaz. Modellemelerde düzenleme yapılması gerekiyor.
 
Siz bize sorunu nasıl çözebiliriz dediniz. Biz de size çözüm yollarını söyledik. Oyunla ilgili bir hata olduğunu düşünüyorsanız SCS Software ile iletişime geçebilirsiniz.
 
Onu biliyorum fakat bu yazılımsal birşey beni koltuk pozisyonumu ayaralamamla olmaz. Modellemelerde düzenleme yapılması gerekiyor.
Oyun olduğunu unutmamanız gerekiyor. Steam atölyesinde modları kontrol edebilirsiniz. Ama düşündüğünüz gibi bir varsayımı maalesef yapamazlar.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı