55-63 bin TL arası laptop önerisi

Bütçe
55k-63k
Ben Legion'u alacağım ya bugün. Yetti artık. Bugün baktım cok beğendim. 64'e düştü bildirim geldi sorayım dedimde. 4 yil garanti olmasi bile yeter. ASUS'un servisi cok kotu Şikayetvar'a cevap bile yazmiyor adamlar.

Resimden pek okunmuyorda hocam modelin linkli var mı? Modelin kodu da olur.
 
Resimden pek okunmuyorda hocam modelin linkli var mı? Modelin kodu da olur.
Resimdekini bugun magazada inceledim onu almiycam hocam. Bi canli gormek istedim sadece ve çok hosuma gitti. Bunu alacağım normalde.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20251101_194614_Hepsiburada.jpg
    Screenshot_20251101_194614_Hepsiburada.jpg
    112,6 KB · Görüntüleme: 19
Resimdekini bugün magazada inceledim onu almayacağım hocam. Bir canli gormek istedim sadece ve çok hosuma gitti. Bunu alacağım normalde.

F/P olarak LOQ daha iyi sonuçta biri 5060 birisi 5070. Tabii burada laptopu beğenmeniz de önemli LOQ'u çok beğenmediyseniz Legion'u alabilirsiniz.
 
Hocam Legion 5'te aşırı ısınma sorunları mevcut haberiniz olsun. Bence seçiminizi LOQ'tan yana yapın.
Hocam dediğim gibi ben aşırı aşırı oyun oynayabilen bi insan değilim ayda 1 kere 2 el dota atarsam atarım. Yani çok zorlayacağım bi durum olmayacak bilgisayarı. 4 yıl garanti, daha güzel görünüm biraz daha iş bilgisayarı gibi durduğu için ve daha kompakt tasarıma sahip olup sürekli yanımda taşıyacağım için daha hafif olan legion u tercih edeceğim ben. Bugün gittim 2 modeli de inceledim mağazada. Legion çok daha göze hitap eden bir tasarıma sahip. Bilgisayar alırken ne yapılması gerekiyorsa yaptım öyle karar verdim diye düşünüyorum artık 🥲🥲
 
Hayırlı olsun. Senle daha kolay iletişime geçebileceğimiz bi iletisim kanali bulalım bence dostum. Gelsin bilgisayarlar yardımcı oluruz birbirimize.
 
Hayırlı olsun. Senle daha kolay iletişime geçebileceğimiz bir iletisim kanali bulalım bence dostum. Gelsin bilgisayarlar yardımcı oluruz birbirimize.

Çok iyi olur, teşekkür ederim sana da, boyut olarak nasıl geldi? 17.1 inç almayı düşünüyordum lakin ne kasa kalitesi artıyor ne ekranı, alsam sadece boyut için alacaktım onun yerine 5060 LOQ daha mantıklı geldi.
 

Güzel seçim yapmışsınız hocam aynı bilgisayarı bende yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum hiçbir sıkıntıyla ısınmayla karşılaşmadım söylenilenlerin aksine, tek sevmediğim kısım Lenovo'nun PC ayarlarının yapıldığı uygulaması Lenovo Vantage

Hocam Legion 5'te aşırı ısınma sorunları mevcut haberiniz olsun. Bence seçiminizi LOQ'tan yana yapın.
Isınmayla alakalı hiçbi sıkıntı görmedim cihazı 3 haftadır kullanıyorum
 
Güzel seçim yapmışsınız hocam aynı bilgisayarı bende yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum hiçbir sıkıntıyla ısınmayla karşılaşmadım söylenilenlerin aksine, tek sevmediğim kısım Lenovo'nun PC ayarlarının yapıldığı uygulaması Lenovo Vantage.

Isınmayla alakalı hiçbir sıkıntı görmedim cihazı 3 haftadır kullanıyorum.

Hocam biraz daha bilgi verebilir misin?
 

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı