O zaman sizin bilgisayardan kaynaklı bir şey değil gibi duruyor. Dediğiniz gibi oyunda zaten sorun var özellikle optimizasyon konusunda, eski sistemimde rekabetçi oynayabiliyordum mesela ama ölüm maçında bilgisayar ölüyordu. Oyunu kaldırıp tekrar kurmayı denediniz mi acaba? Bir de NVIDIA App üzerinden bir bakın bakalım sürünücünüz son sürümde mi, değilse tek tıkla güncelleyebilirsiniz.Bir başlıyor drop oyunu alta almadan veya maçtan çıkmadan düzelmiyor genelde her maç oluyor aslınds oyunda da sorun var diye biliyorum fakat bu kadarı normal değil.
Monitör çözünürlüğünde ve ultra ayarlarda, sadece kenar yumuşatmayı 4X yaparak oynamayı bir dener misin?Şu anda -Vulkan açık fakat %29'a kadar düşüyor.
Monitör çözünürlüğünde ve Ultra ayarlarda, sadece kenar yumuşatmayı 4X yaparak oynamayı bir dener misin?
Aklıma başka bir şey gelmiyor maalesef. Bir iki gün önce oyuna yine güncelleme de gelmişti. Ondan önce de sonra da bende hiç olmadı bu durum, 2 haftadır düzenli oynuyorum ve hep kaç FPS alıyorsam o civarlardan sapmadı.Denedim dayandı dayandı en sonunda tekrar yaptı maalesef.
Merhaba arkadaşlar başlıkta görmüş olduğunuz gibi CS2 de sorunum bu şekilde. Zaten sık sık FPS dalgalanmaları oluyordu. GPU kullanımı %100'e ulaşıyor CPU ise %20-30 arası geziyor. Neden olabilir?
Ekran kartım RTX 3070.
İşlemci Ryzen 7 5700X.
Bir başlıyor drop oyunu alta almadan veya maçtan çıkmadan düzelmiyor genelde her maç oluyor aslınds oyunda da sorun var diye biliyorum fakat bu kadarı normal değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.