Yani bu iyi veya kotu bir sey mi pek bilgim yok kotuyse hangisine yonelinmeliLamine ekran panelle üst cam arasındaki retina yani sıvı gibi düşünebilirsin, IPS ekranlarda da olur bu. Apple bunu kaldırarak yine sınıflandırma yaparak biraz daha kötü gözükmesini sağlamış ama bu durumu profesyoneller ince işlerde anlar günlük kullnanımda fark edemezsiniz. Ekranla panel arasında ufak bir boşluk oluyor.
Kötü bir durum değil, görüntü kalitesi vesairesi etkilenmiyor sadece yandan bakınca anlarsınız.Yani bu iyi veya kotu bir sey mi pek bilgim yok kotuyse hangisine yonelinmeli
Anladim hocam tesekkurKötü bir durum değil, görüntü kalitesi vesairesi etkilenmiyor sadece yandan bakınca anlarsınız.
Anladim hocam teşekkür
Yani beni etkilemwz cokEki Görüntüle 2599060
Elimde var bu tabletten, ufak böyle bir yükselti var gibi duruyor görüntü ile üst cam arasında. Bariz belli.
Eki Görüntüle 2599060
Elimde var bu tabletten, ufak böyle bir yükselti var gibi duruyor görüntü ile üst cam arasında. Bariz belli.
Yazı yazanlar için eksi bir durum, bastırınca ufak leke çıkıyor tabi bayağı bastırmak lazım. Hediye geldiği için birşey diyemedim tabii ki.Aslında bunun olması biraz faydalı da bir şey. Zamanında Lumia 820 telefonumu hocanın biri düşürmüştü yıllar önce. Ekran akşamına siyah sıvı ile kaplandı. Ekran değişimi oldu düzeldi sonra tabii. Şimdi bunu da kaldırdılar direkt iç aksamlar da hasar alabilir duruma geldi neredeyse.
Apple pencildede gecerlimi hocam buYazı yazanlar için eksi bir durum, bastırınca ufak leke çıkıyor tabi bayağı bastırmak lazım. Hediye geldiği için birşey diyemedim tabii ki.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.