Oyunda anterman kısmına girip beceri antremanına başlaman gerekiyor. En az 1 odak noktası atayıp geliştirmek istediğin beceriyi seçiyorsun. Becerisine göre gelişim süresi var. Mesela ben Bilek Hareketi, Akrobatik Vuruş ve Mücadele Ruhu'na sahibim. Unutma maksimum 8 yeteneğe sahip olabilirsin. O yüzden yeteneklerini iyi seçYok demek istedigim oyumcu verilerine girip o beceri kisimina gelene kadar r1 e basmak orda 2 kisim var oyuncu becerileri ve bilinen oyun tarzlari ben bilinen oyun tarzlari kismi bos ne yapmam lazim doldurmak icin antrenmanda. Ole. Bisey yok
selam kardes ben de efsane ol oynuyorum da pes 2017 odak noktasi nasil kazaniiyim?Ana menude ilavelere girip beceri antremanina giriyorum bazilarini yapdim ama odak noktasi kazanamadim nasil odak noktasi olucak tumunu mu yapmaliyim cevap verirsen sevinirimTam olarak anlayamadım. Yetenekler kısmı ekranı mı bomboş? Eğer bazı yetenekler seçilemiyor ise zaten elde etmişsin demektir. Ayrıca odak noktası vermezsen eğer oyuncun yeteneği elde edemez. En az 1 odak noktası ataman lazım.
Ben de oynuyorum Fırsatçı Golcü olarak 2 sene geçti oyunda. 20 yaşımdayım ve overallim 87.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.